Ελλάδα

Αναρτήθηκε ο Πίνακας Κατάταξης Ανέργων του ΟΑΕΔ για 3.493 θέσεις εργασίας σε Δήμους

Ακούστε το άρθρο

Αναρτήθηκαν την Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017, στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού ∆υναμικού http://www.oaed.gr, στην ενότητα Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων, ο Οριστικός Πίνακας Επιλαχόντων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων Ανέργων του «Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 17 ∆ήμους (Επιβλέποντες Φορείς) θύλακες υψηλής ανεργίας συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων, για 3.494 θέσεις πλήρους απασχόλησης (Β ́ κύκλος)», ύστερα από σχετική Απόφαση της ∆ιοικήτριας του ΟΑΕ∆ καθ. Μ. Καραμεσίνη.

Ο Οριστικός Πίνακας περιλαμβάνει τους ωφελούμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που θα τοποθετηθούν για οκτώ μήνες στους Επιβλέποντες Φορείς (∆ήμους), όπως έχουν καθοριστεί σύμφωνα με τη ∆ημόσια Πρόσκληση. Η κατάρτιση του Οριστικού Πίνακα πραγματοποιήθηκε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του ΟΑΕ∆, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της εγκεκριμένης από το ΑΣΕΠ ∆ημόσιας Πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους, είτε από το Μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους είτε με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους από τους αντίστοιχους πίνακες κατάταξης ανέργων που έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕ∆.

Οι άνεργοι που έχουν επιλεγεί για τοποθέτηση ως επιτυχόντες καλούνται, εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους, να προσέλθουν στην αρμόδια Υπηρεσία (ΚΠΑ2), όπου είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι, προκειμένου να πραγματοποιήσουν με τον Εργασιακό Σύμβουλο την πρώτη συμβουλευτική δράση και να παραλάβουν συστατικό σημείωμα για την υπόδειξή τους στους Επιβλέποντες Φορείς (∆ήμους).

Στις περιπτώσεις που δεν καθίσταται δυνατή η επικοινωνία των Υπηρεσιών του ΟΑΕ∆ με τους επιτυχόντες ωφελούμενους, οι ωφελούμενοι υποχρεούνται να εμφανιστούν στις αρμόδιες Υπηρεσίες, εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων. Στην περίπτωση που παρέλθει η προθεσμία των 30 εργάσιμων ημερών, οι επιτυχόντες αποκλείονται από τον Οριστικό Πίνακα.

Οριστικοί Πίνακες Επιτυχόντων

Οριστικοί Πίνακες Επιλαχόντων

Οριστικοί Πίνακες Αποκλειόμενων

Όλη η επικαιρότητα