Lifestyle Πολιτισμός

Αναστάσης Ροϊλός: Έτσι μπήκε στις Άγριες Μέλισσες – «Ήταν τέσσερις δύσκολοι μήνες…»

Ακούστε το άρθρο

Ο Νικηφόρος από τις Άγριες Μέλισσες, ο ηθοποιός Αναστάσης Ροϊλός, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “MYtv” και τη Σοφία Τσίρκα, όπου αναφέρθηκε στο πώς προέκυψε η συνεργασία με τις Μέλισσες, αλλά και στην επιτυχία που σημειώνει η σειρά του ΑΝΤ1.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με τις Άγριες Μέλισσες;

Για τις Άγριες Μέλισσες επικοινώνησαν μαζί μου μέσω facebook κι έπειτα μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Από την πρώτη επαφή με την casting director Μιράντα Ρωσταντή φάνηκε ότι η δουλειά θα είναι σοβαρή. Μετά ακολούθησαν τέσσερις δύσκολοι μήνες, και για τους ηθοποιούς και για την παραγωγή, απανωτών κάστινγκ, ώσπου φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Για τη συμμετοχή σου έπαιξε ρόλο και το υπόλοιπο καστ;

Γενικά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ποιοι είναι οι υπόλοιποι ηθοποιοί της παραγωγής, για όλους. Εδώ, όμως, δεν είχα καμία αμφιβολία, τους γνώρισα στην πρώτη ανάγνωση.

Περίμενες αυτή την επιτυχία της σειράς;

Περίμενα πως θα αρέσει. Γιατί, όπως έχει πει και ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης μας, «οι ηθοποιοί το μυρίζονται το καλό το σενάριο». Αντίστοιχα και οι θεατές μια καλή δουλειά την εκτιμούν και την αγκαλιάζουν. Δεν ήξερα, φυσικά, πόσο μεγάλη επιτυχία μπορούσε να έχει και, να σου πω την αλήθεια, δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη το μέγεθος γιατί δεν φτάσουν πολλά σε μένα. Είμαι σπίτι – δουλειά.

Όλοι μας είμαστε πολύ αφοσιωμένοι για να μπορέσει να βγει σωστά. Δεν παύει να είναι μια σαπουνόπερα, και δεν υπάρχει τίποτε κακό σε αυτό. Όλα όσα συμβαίνουν είναι βγαλμένα από τη ζωή. Το σενάριο είναι τόσο καλογραμμένο, που δεν γίνεται γραφικό, αναμενόμενο ή τραβηγμένο. Η Μελίνα Τσαμπάνη και όλη η συγγραφική ομάδα (Θωμάς Τσαμπάνης, Βάσια Καρυτινού, Βαγγέλης Νάσης, Πέτρος Καλκόβαλης) στήνουν εξαιρετικά και τους χαρακτήρες και τα γεγονότα.

via

Όλη η επικαιρότητα