Κινηματογράφος

Αναστάτωση στην αμερικανική τηλεόραση: Ποιες σειρές κόπηκαν, ποιες ανανεώθηκαν

12-supernatural-gifs-for-lifes-most-random-situat-2-5766-1428329569-13_dblbig.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ημέρα «σφαγής» ήταν η σημερινή για τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα. ABC, NBC, CBS, CW και FOX προχώρησαν σε ανακοινώσεις για το ποιες τηλεοπτικές σειρές διακόπτονται και ποιες συνεχίζονται και αφού έλαβαν υπόψη σχόλια και τηλεθέαση δεν δίστασαν να δείξουν την έξοδο σε αρκετές γνωστές σειρές.

Συγκεκριμένα, το ABC αποφάσισε να διακόψει τόσο νέες, όσο και παλιές σειρές (όπως το Castle, οι φαν του οποίου μάλλον αισθάνονται ανακούφιση καθώς το σχέδιο ήταν η σειρά να συνεχιστεί χωρίς τη Στάνα Κάτικ).

Παράλληλα, το δίκτυο αποφάσισε να πει «όχι» σε δύο σειρές της Marvel: Διέκοψε το Agent Carter, ενώ αρνήθηκε να προχωρήσει με το Marvel’s Most Wanted που αποτελεί spin-off του Agents of SHIELD.

Ανάμεσα σε αυτές που κόβονται  είναι και «μεγάλα ονόματα».

Επίσης, ακυρώθηκε και το Nashville και το Galavant -και τα δύο επιλογές του πρώην προέδρου του ABC Πολ Λι-, ενώ μία από τις αποφάσεις που συγκέντρωσαν τα βλέμματα ήταν η απόφαση να ακυρωθεί το Muppets μετά από μόλις μία σεζόν.

Η τηλεθέαση δεν ήταν η αναμενόμενη, ενώ δημιουργικά το σόου βελτιώθηκε όταν όλοι έπαψαν να το βλέπουν, οπότε ο «πέλεκυς» ήταν μάλλον αναμενόμενος. 

Μεταξύ των σειρών που ανανεώθηκαν από το ABC ήταν -μεταξύ άλλων- το Scandal, το Grey’s Anatomy (για 13η σεζόν), το Modern Family.

Αλλά και το CBS κινήθηκε «επιθετικά» όσον αφορά ποιες σειρές συνεχίζονται και ποιες ακυρώνονται: Τίτλοι τέλους για το CSI: Cyber με την Πατρίσια Αρκέτ, γεγονός που σημαίνει ότι το δίκτυο μένει χωρίς CSI για πρώτη φορά εδώ και 16 χρόνια. 

Ήδη το προηγούμενο διάστημα είχε ανακοινωθεί ότι ακυρώνεται το Extant, καθώς και το The Good Wife (του οποίου το τελευταίο επεισόδιο ήδη προβλήθηκε), ενώ ανανεώθηκε μέχρι τη δέκατη σεζόν το The Big Bang Theory

Όπως είχε ανακοινωθεί, το Person of Interest ακυρώνεται. Άγνωστο είναι τι θα γίνει με το Limitless, τη σειρά που βασίστηκε στην ταινία.

Επίσης, το CBS ανακοίνωσε ότι το Supergirl θα συνεχίσει να πετάει, αλλά σε άλλο κανάλι. Συγκεκριμένα στο CW, όπου θα συναντήσει το The Flash, το Arrow και το Legends of Tomorrow. Υπενθυμίζεται ότι το δίκτυο είναι ιδιοκτησίας CBS και Warner Bros.

Το CW ανακοίνωσε ότι ακυρώνεται το America’s Next Top Model, ενώ το Beauty and the Beast θα έχει μία τέταρτη και τελευταία σεζόν. Επίσης, ακυρώθηκε το Containment

Ανάμεσα στις σειρές που ανανεώθηκαν είναι το The Flash, το iZombie, το Arrow, το The 100, το Supernatural, το Legends of Tomorrow και το Crazy Ex-Girlfriend.

Κακά τα νέα και για τον ηθοποιό – παρουσιαστή Νιλ Πάτρικ Χάρις, του οποίου το σόου Best Time Ever with Neil Patrick Harris στο NBC ακυρώθηκε μετά από μία σεζόν. Ο ηθοποιός μάλλον δεν πρέπει να λυπάται, καθώς στο Netflix ετοιμάζεται η μεταφορά της σειράς βιβλίων «Μία Σειρά από Ατυχή Γεγονότα», με τον ίδιο σε πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Το Heroes προσπάθησε να επανέλθει με το Heroes Reborn, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τους τηλεθεατές και έτσι ακυρώθηκε και αυτό. 

Το NBC προχώρησε στο κόψιμο της σειράς The Mysteries of Laura μετά από δύο σεζόν, ενώ αποφάσισε να ανανεώσει τις σειρές Grimm, The Blacklist, Blindspot, μεταξύ άλλων.

Το Fox ακύρωσε μεταξύ άλλων το American Idol, το Grinder, το Grandfathered.

Ανανέωσε το Family Guy, το Bones, τους Simpsons, ενώ άγνωστο είναι τι θα γίνει με το X-Files που είχε επιστρέψει με έξι επεισόδια (με προοπτική όμως να συνεχιστεί εάν οι συντελεστές τα έβρισκαν και εάν η σειρά πήγαινε καλά). Ανανεώθηκαν, επίσης, τα New Girl και Brooklyn Nine – Nine, καθώς και τα Gotham, The Last Man on Earth, Lucifer και Scream Queens.

To Minority Report ακυρώθηκε μετά από δύο σεζόν, ενώ ακυρώθηκε και η σειρά Second Chance.

entertainment.in.gr

Όλη η επικαιρότητα