Ελλάδα

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 28χρονης στην Κέρκυρα

Ακούστε το άρθρο

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 28χρονης κοπέλας στην Κέρκυρα από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα αποκάλυψε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Μαζί σου».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ιατροδικαστής, τα χτυπήματα που δέχθηκε η 28χρονη ήταν πολλαπλά και πάλεψε για πολλή ώρα για την ζωή της, όμως δεν μπόρεσε να παραμείνει στην ζωή. Επίσης επεσήμανε ότι τα χτυπήματα δείχνουν πάθος και μίσος από την πλευρά του πατέρα.

Από την πλευρά του, ο 52χρονος καθ’ ομολογίαν παιδοκτόνος μίλησε στο OPEN, δηλώνοντας μετανιωμένος και ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήθελε να σκοτώσει το παιδί του.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως δεν τη χτύπησε ποτέ και διέψευσε τα όσα λέγονται. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φάγαμε, μιλήσαμε ωραία και ευχηθήκαμε. Μιλήσαμε για τους συγγενείς μας, γιατί είχε απομακρυνθεί απ’ όλους. Δε σήκωνε σε κανέναν το τηλέφωνο. Δεν ξέρω γιατί. Και αλήθεια την έψαχνα. Γιατί ανησυχούσα σαν πατέρας, από ενδιαφέρον τα έκανα όλα αυτά. Καλύτερα να πέθαινα εγώ παρά… Αλήθεια, δεν ξέρω πώς έγινε αυτό».

«Έχω μετανιώσει πολύ, δεν ήθελα να τη σκοτώσω, αλήθεια. Δεν είμαι βίαιος, δε βαράω κανέναν, μιλάω, πιο πολύ μιλάω, χάνω εγώ τα δίκια μου. Ζητάω συγγνώμη, δεν ήθελα με τίποτα να κάνω αυτήν την πράξη», είπε εξάλλου.

Το χρονικό της τραγωδίας

Οι φίλοι της κοπέλας ανησύχησαν την Τρίτη όταν η 28χρονη δεν επέστρεψε στο σπίτι της και περίπου στη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης ο σύντροφός της δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία. Άμεσα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό της και πήρε καταθέσεις από φίλους και συγγενείς για το πού είχαν δει τελευταία φορά την 28χρονη. Τελικά η κοπέλα βρέθηκε θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της.

Από την αρχή των ερευνών ο πατέρας της κοπέλας θεωρήθηκε ο βασικός ύποπτος του εγκλήματος, καθώς οι σχέσεις τους δεν ήταν πολύ καλές.

Όπως μετέδωσε το Έθνος, ο πατέρας της 28χρονης, με καταγωγή από την Αλβανία, δεν ενέκρινε τη σχέση της κόρης του με Αφγανό μετανάστη. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν πεπεισμένος ότι ο πατέρας της συντρόφου του της είχε κάνει κάτι κακό.

Οι καυγάδες ανάμεσα σε κόρη και πατέρα ήταν καθημερινοί. Οι αντιρρήσεις και οι απαιτήσεις του να χωρίσει από τον Αφγανό δεν φαίνεται να εισακούονταν. Η οργή του ξεχείλισε και αυτό φέρεται να όπλισε το χέρι του και να έκοψε το νήμα της ζωής του ίδιου του του παιδιού.

Μετά από πολύωρη ανάκριση ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε το σημείο που είχε θάψει την άτυχη 28χρονη.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα