Αθλητισμός Μπάσκετ

Ανατριχίλα! Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο “σπάνε” με το τραγούδι της μητέρας τους! [vid]

Ακούστε το άρθρο

Μια συγκλονιστική στιγμή έζησαν τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, Γιάννης και Θανάσης, αλλά και όλοι όσοι βρέθηκαν στην Στέγη Ιδρύματος Ωνάση. Εκεί όπου τα δύο “φαινόμενα” άκουσαν ξαφνικά τη μητέρα τους να τους τραγουδά το τραγούδι που τους έλεγε όταν τα ξυπνούσε και να “λυγίζουν”!

Ήταν μια από τις πιο “δυνατές” στιγμές της βραδιάς! Και έδειξε το πόσο ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παραμένουν… παιδιά. Με την καλή έννοια. Παιδιά που “λυγίζουν” όταν ακούν ξαφνικά τη μαμά τους να τους τραγουδάει το τραγούδι που τους έλεγε όταν ήταν μικρά…

Όλα έγιναν σε ανύποπτη στιγμή, ενώ τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έδιναν συνέντευξη στην Διευθύντρια Πολιτισμού Ιδρύματος Ωνάση, Αφροδίτη Παναγιωτάκου.

Οι δυο τους απαντούσαν σε ερωτήσεις του κοινού, ενώ κάποια στιγμή κλήθηκαν να σχολιάσουν και ένα ανέκδοτο που είχε πει τον Σεπτέμβριο του 2016 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, το οποίο είχε χαρακτηριστεί λίγο… κρύο! Ο Θανάσης σχολίασε πως “χτυπιόταν στον υπολογιστή” όταν το άκουσε και κάπου εκεί συνέβη το… μοιραίο!

Η Αφροδίτη Παναγιωτάκου τους είπε πως θα τους βάλει ένα ελληνικό τραγούδι για να δουν αν μπορούν να το αναγνωρίσουν και τότε ξαφνικά ακούστηκε η μητέρα τους να τραγουδάει το “όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι“!

Το συγκεκριμένο τραγούδι τους το έλεγε η Βερόνικα Αντετοκούνμπο κάθε μέρα όταν ήταν μικρά παιδιά, με τον “Greek Freak” και τον αδερφό του να μην ξέρουν… τι τους χτύπησε!

Η μητέρα τους βρισκόταν στην αίθουσα και τραγούδησε το τραγούδι, με τα αδέλφια να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους! Ο Θανάσης ήταν εκείνος που κατάλαβε πρώτος τι συνέβαινε και ακούστηκε να λέει στον Γιάννη “η μαμά είναι”, ενώ ο τελευταίος είπε αμέσως μετά: “Δεν έχω κλάψει έτσι όταν χάσαμε στα playoffs”.

Συγκλονιστικές στιγμές…

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο (σ.σ. μετά το 18:20)

Όλη η επικαιρότητα