WEB tv Ελλάδα

Ανατριχίλα! Της έκλεψε το αμάξι και την έσερνε φεύγοντας! (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ένα ακόμη περιστατικό ανομίας σοκάρει το πανελλήνιο, με τις εικόνες από το βίντεο ντοκουμέντο να είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Όταν όλα τελείωσαν, ο δράστης έφευγε με το κλεμμένο αμάξι προς την λεωφόρο Ποσειδώνος, μέσω της οδού Αιόλου.

Τα όσα προηγήθηκαν όμως, δεν θα ξεχάσει ποτέ η 25χρονη γυναίκα που βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή.

Το βίντεο παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Δείχνει τις αγωνιώδεις προσπάθειες της γυναίκας να… σώσει την περιουσία της.

Είχε μόλις παρκάρει το αμάξι της και ξαφνικά ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη που ήταν αποφασισμένος για όλα.

Την απείλησε με μαχαίρι και της ζήτησε επιτακτικά τα κλειδιά του αυτοκινήτου και την τσάντα της. Η ίδια διηγείται πως στην αρχή “πάγωσε”. Λίγο αργότερα όμως, όπως χαρακτηριστικά λέει, ένιωσε την ανάγκη να καλέσει σε βοήθεια, συνειδητοποιώντας πως η περιουσία της επρόκειτο να κάνει “φτερά” μια για πάντα.

Οι εικόνες πραγματικά συγκλονιστικές. Η νεαρή γυναίκα ουρλιάζει και παρακαλά τον άγνωστο άνδρα να μην της πάρει το όχημά της.

Το αμάξι μου! Βοήθεια. Σας παρακαλώ. Σταμάτα το αυτοκίνητο. Σταμάτα. Σταμάτα θα με σκοτώσεις. Σταμάτα. Σας παρακαλώ μη… Σταμάτα!” ακούγεται να ουρλιάζει…

Εκείνος φυσικά… δεν συγκινήθηκε και έγινε “καπνός” από το σημείο. Η γυναίκα έπεσε πάνω στο αμάξι και ο δράστης, ανένδοτος, την παρέσυρε, τη χτύπησε κι εξαφανίστηκε!

Η γυναίκα μιλά στην κάμερα και τονίζει πως ο δράστης μιλούσε καθαρά ελληνικά, ενώ δεν αποκλείει ο άνδρας να είχε φτάσει στην περιοχή με κάποιο συνεργό…

Δείτε το βίντεο με την στιγμή που ο δράστης κλέβει το αμάξι και απομακρύνεται από το σημείο

newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα