WEB tv Ελλάδα

Ανατροπή – σοκ στο δυστύχημα στη Μεταμόρφωση – Άλλο αυτοκίνητο έριξε το μοιραίο ΙΧ στη στάση (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Οι μαρτυρίες λένε ότι το ασημί αυτοκίνητο συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ με αποτέλεσμα να καταλήξει με μεγάλη ταχύτητα στη στάση του λεωφορείου σκορπίζοντας τον θάνατο στη Μεταμόρφωση. Σύμφωνα με τις περιγραφές στο σημείο ο δρόμος είναι στενός και πολλοί οδηγοί κινούνται παράλληλα στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Φαίνεται ότι υπήρξε πρόσκρουση των δύο αυτοκινήτων και έτσι ξεκίνησε το κακό. Το ασημί WV που έπεσε στη στάση του λεωφορείου με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνδρας και να τραυματιστούν άλλα τέσσερα άτομα έχει στην αριστερή του πλευρά εμφανή σημάδια από σύγκρουση.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, αυτόπτης μάρτυρας είπε πως το 9χρονο κορίτσι που βρισκόταν στο μοιραίο όχημα είπε πως πριν γίνει το δυστύχημα, κάποιο άλλο ΙΧ τους είχε χτυπήσει.

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η πληροφορία, ωστόσο οι άνδρες της Τροχαίας που έχουν σπεύσει στο σημείο θα αναζητήσουν τα πλάνα από κάμερες παρακείμενων επιχειρήσεων ώστε να διαπιστώσουν εάν όντως προηγήθηκε σύγκρουση.
Εάν η πληροφορία επιβεβαιωθεί τότε ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου θα αναζητηθεί καθώς προκάλεσε το δυστύχημα και στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί.

Όλη η επικαιρότητα