Αχαϊα

Αναβαθμίζεται το Εφετείο της Πάτρας

Ακούστε το άρθρο

Αυξάνονται οι θέσεις των προέδρων Εφετών κατά μία

Οι οργανικές θέσεις των προέδρων Εφετών και Εφετών όλης της χώρας, ανακατανέμονται σύμφωνα με πληροφορίες. Αναλυτικότερα, στο Εφετείο Αθηνών αυξάνονται οι οργανικές θέσεις των προέδρων Εφετών κατά 64 και ο συνολικός αριθμός τους ανέρχεται στους 131, ενώ παράλληλα, μειώνεται ο αριθμός των Εφετών κατά 66 και ο συνολικός τους αριθμός ανέρχεται στους 180.

Στο Εφετείο Θεσσαλονίκης αυξάνονται οι θέσεις των προέδρων Εφετών κατά 13 και ο συνολικός αριθμός τους ανέρχεται στους 29, ενώ μειώνονται οι θέσεις των Εφετών κατά 13 και ο συνολικός αριθμός των Εφετών ανέρχεται στους 49.

Στο Εφετείο Πειραιώς αυξάνονται οι θέσεις των προέδρων Εφετών κατά 7 και ο συνολικός αριθμός τους ανέρχεται στους 15, ενώ παράλληλα, μειώνεται ο αριθμός των Εφετών κατά 7 και ο συνολικός αριθμός των Εφετών ανέρχεται στους 22.

Στο Εφετείο Λάρισας αυξάνονται οι θέσεις των προέδρων Εφετών κατά μία και ο συνολικός αριθμός των Εφετών ανέρχεται στους 4.

Στο Εφετείο Πατρών αυξάνονται οι θέσεις των προέδρων Εφετών κατά μία και ο συνολικός αριθμός των Εφετών ανέρχεται στους 4.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα