Ηλεία

Αναβίωσε μετά από 22 χρόνια το Καρναβάλι στο Βαρθολομιό (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Μετά από 22 χρόνια αναβίωσε το Καρναβάλι στο Βαρθολομιό και αυτό  οφείλεται στο νέο αίμα και τα έμπειρα μυαλά των μελών του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης . Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα ήταν απειλητικός. Γκρίζα σύννεφα, ψιλόβροχο που κάποιες στιγμές ήταν ιδιαίτερα έντονο, που όμως δεν στάθηκαν ικανά να κάμψουν το πάθος και την διάθεση των κατοίκων του Βαρθολομιού που ήταν αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν την Καρναβαλική παρέλαση πάση θυσία. Ο Χρήστος Ντόλας  ο νεαρός πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Τσερεμές και τα άλλα μέλη του ΔΣ ήταν έτοιμοι να…συγκρουστούν με τον καιρό και η αποφασιστικότητά τους αυτή έκαμψε σε ένα μεγάλο βαθμό τις απειλητικές διαθέσεις του καιρού και όλα κύλησαν ομαλά.

Μεγάλη συμμετοχή θεατών και πληρωμάτων που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Άρματα με έξυπνη σάτυρα της επικαιρότητας, πολλά  νέα και μικρά παιδιά με τους γονείς στους ανάμεσα στους καρναβαλιστές, πολύ χορός και πολύ κέφι με μια Φιλαρμονική που έδινε τον καλύτερο εαυτό της στην εκδήλωση και καταχειροκροτήθηκε και φυσικά τον Γιώργο Λιανό που παρουσίασε το καρναβάλι με τον τρόπο που αυτός γνωρίζει. Ο φωτογραφικός φακός του γιατρού Βαγγέλη Δημητρόπουλου απαθανάτισε μερικές από αυτές τις στιγμές.

Εκείνο που θεωρείται βέβαιο  είναι ότι το Καρναβάλι στο Βαρθολομιό αναβίωσε και γίνεται και πάλι θεσμός με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου.

Όλη η επικαιρότητα