Ηλεία

Ανδραβίδα: Κλειστές πόρτες για τρίτη μέρα στον σύνδεσμο «Ηρακλή»

Ακούστε το άρθρο

Κλειστά παραμένουν  για τρίτη μέρα τα γραφεία του διαδημοτικού Συνδέσμου αποχέτευσης “Ο ΗΡΑΚΛΗΣ” στην Ανδραβίδα, με τους πολίτες που τα επισκέπτονται να αντικρίζουν ένα χαρτί στην εξώπορτα με τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του νέου προέδρου του Συνδέσμου.

Ο Σύνδεσμος μέχρι πρότινος λειτουργούσε με τρείς υπαλλήλους, αποσπασμένους από τον δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης αφού ο Σύνδεσμος δεν έχει μόνιμους υπαλλήλους. Ο ένας ειδικός συνεργάτης του δημάρχου  Ναμπίλ Μοράντ και ο άλλος αποσπασμένος από την οικονομική υπηρεσία του δήμου. Η τρίτη υπάλληλος είχε προσληφθεί με οκτάμηνη σύμβαση η οποία έχει λήξει. Την περασμένη Τρίτη ο δήμαρχος ανακάλεσε την απόσπαση του ειδικού συνεργάτη του, ενώ ο άλλος υπάλληλος πήρε άδεια. Αποτέλεσμα ήταν το γραφείο να μένει κλειστό και θέματα καθημερινότητας να παραμένουν άλυτα.

Ο νέος πρόεδρος

Ο νέος πρόεδρος κ. Αντώνης Αποστολόπουλος (δημοτικός σύμβουλος Δήμου Πηνειού) με τον οποίο η «Πατρίς» είχε επικοινωνία αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο. Ο κ. Αποστολόπουλος εξελέγη πρόεδρος στις 22 Μαρτίου με μυστική ψηφοφορία. Τη θέση του Προέδρου διεκδίκησαν δύο άτομα. Ο Χρήστος Παλαιολόγος και ο Αντώνης Αποστολόπουλος. Ο κ. Παλαιολόγος έλαβε 2 ψήφους και ο κ. Αποστολόπουλος 3 και εκλέχτηκε πρόεδρος στον Σύνδεσμο «ΗΡΑΚΛΗΣ»

Πότε θα συνεδριάσει το ΔΣ

Ο Σύνδεσμος «Ηρακλής» διοικείται από 5μελές ΔΣ που αποτελούν οι:  Αντώνης Αποστολόπουλος, Χρήστος Παλαιολόγος, Άννα Γεωργιοπούλου Κοντόγιωργα, Διονύσης Γεωργόπουλος και Αντώνης Τζιτζογλάκης. Τα μέλη του ΔΣ θα πρέπει να βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία και εγρήγορση αφού στον Σύνδεσμο έχει εγκριθεί το ποσόν των περίπου 6.000.000 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» για σημαντικά έργα.

Όλη η επικαιρότητα