Ηλεία

Γαστούνη: Νεκρός ο 35χρονος Σπύρος Καλαρύτης σε θανατηφόρο τροχαίο στην Ε.Ο. Πατρών-Πύργου

Ακούστε το άρθρο

«Έφυγε» το πιο αγαπητό παιδί – Σοκ σε Γαστούνη και Ανδραβίδα όπου διατηρούσε τα «Καφέ Queen»

«Σήμερα το πρωί πήγα όπως κάθε πρωί στο μαγαζί του Σπύρου για καφέ. Τα είπαμε λίγο, γελάσαμε και έφυγα για κούρσα. Επέστρεψα πριν από λίγο και έμαθα ότι ο Σπύρος σκοτώθηκε…Δεν το πιστεύω!», ήταν τα λόγια οδηγού ταξί που σταθμεύει το επαγγελματικό του αυτοκίνητο έξω από το “Καφέ Queen”, μαγαζί ιδιοκτησίας Σπύρου Καλαρύτη στη Γαστούνη.

Η είδηση του θανάτου του 35χρονου χαμογελαστού παιδιού που διέθετε αστείρευτο χιούμορ, έπεσε σαν κεραυνός στη Γαστούνη αλλά και την Ανδραβίδα όπου το θύμα διατηρούσε επίσης καφέ. Ο Σπύρος ο γιός του Αντώνη, ήταν αξιαγάπητος στη Γαστούνη και την ευρύτερη περιοχή. Ο απρόσμενος χαμός του προκάλεσε θρήνο  στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Γαστούνης και της Ηλείας, που ήταν παλιός αρχηγός του Απόλλωνα Γαστούνης. Στο f/b είναι δεκάδες τα μηνύματα για τον χαμό του αξιαγάπητου Σπύρου που αγαπούσε τα άλογα και το ποδόσφαιρο.

Απαρηγόρητος ο πατέρας του Αντώνης, οι δύο αδελφές του και οι συγγενείς του μεταξύ των οποίων και ο εξάδελφός του  π. Γεώργιος Καλαρύτης.

Σύγκρουση με αγροτικό

Ο Σπύρος Καλαρύτης τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις έντεκα χθες το πρωί στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Ανδραβίδας κοντά στη διασταύρωση με Τραγανό. Το μηχανάκι που οδηγούσε ο άτυχος 35χρονος συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκε νωτομετωπικά με προπορευόμενο αγροτικό φορτηγάκι Nissan που οδηγούσε ο Β.Κ. επίσης κάτοικος Γαστούνης.

Το δίκυκλο συγκρούστηκε με το προπορευόμενο αγροτικό, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο άτυχος δικυκλιστής να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, το πόδι, αλλά  και στα πλευρά. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο ΚΥ Γαστούνης όπου και κατέληξε.

Το δίκυκλο που οδηγούσε ο Σπύρος

Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Πατρίς» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος.

Όλη η επικαιρότητα