Lifestyle Ψυχαγωγία

Ανδρέας Γεωργίου: Η συμμετοχή στο διάσημο σήριαλ «Τόλμη και γοητεία» στην Αμερική!

Ακούστε το άρθρο

Ο Ανδρέας Γεωργίου τον προηγούμενο μήνα έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς 8 λέξεις και ταξίδεψε στο Χόλιγουντ για την συμμετοχή του στην διάσημη σειρά Τόλμη και Γοητεία. Η Κάθριν Κέλι Λάνγκ, η αγαπημένη Μπρουκ από την επιτυχημένη αμερικάνικη σειρά, τον περασμένο Οκτώβριο ταξίδεψε στην Ελλάδα και έπαιξε σε κάποια επεισόδια των 8 λέξεων. Λίγο αργότερα ο Ανδρέας Γεωργίου ταξίδεψε μαζί με τον Κούλη Νικολάου και άλλους συνεργάτες του στην Αμερική όπου συμμετείχε στα γυρίσματα για την Τόλμη και Γοητεία.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, κάποια στιγμιότυπα από τα γυρίσματα στα στούντιο του CBS στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια. Ενθουσιασμένος από την ξεχωριστή εμπειρία που βίωσε στην καριέρα του, στην ανάρτησή του σημειώνει: “Ήταν όλα υπέροχα!

Ευχαριστώ τους δημιουργούς και όλους τους συντελεστές της “Τόλμης και Γοητείας”, όχι μόνο για τον ρόλο, αλλά και για την πολύ ζεστή υποδοχή και φιλοξενία στα στούντιο του CBS. Και ξεχωριστά ευχαριστώ την φίλη μου πια @katherinekellylang”.

via

Όλη η επικαιρότητα