Ανδριανή και Δήμητρα Μαντά: Δίδυμη επιτυχία και διπλή χαρά για τις μαθήτριες του 4ου Λυκείου Πύργου

Διπλή ήταν η χαρά για την οικογένεια του Γιάννη και της Μαρίας Μαντά από την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών εξετάσεων, αφού οι δίδυμες κόρες τους, Ανδριανή και Δήμητρα, κατάφεραν να πετύχουν βαθμολογίες που τους επιτρέπουν την εισαγωγή τους σε σχολές της προτίμησής τους.

Οι δυο μαθήτριες – μέχρι πρότινος – του 4ου Λυκείου Πύργου, μπορεί στις τελευταίες τάξεις του λυκείου να διάλεξαν διαφορετικούς δρόμους – Ο.Π Ανθρωπιστικών Σπουδών η Ανδριανή και Ο.Π Οικονομίας και Πληροφορικής η Δήμητρα –  ωστόσο η προσπάθειά τους ήταν εξίσου δύσκολη και η αγωνία το ίδιο μεγάλη, μέχρι την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Τα δυο κορίτσια, κατάφεραν να πετύχουν βαθμολογίες που τους επιτρέπουν να εισαχθούν σε Σχολές της προτίμησής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, και μίλησαν γι’ αυτή τους την χαρά στην εφημ. «Πατρίς».

Ανδριανή – 18.197

«Είμαι πολύ χαρούμενη για το τελικό αποτέλεσμα. Ύστερα από πολύ καιρό αγωνίας και προσπάθειας αισθάνομαι πως οι κόποι μου ανταμείβονται και τα όνειρα μου τείνουν να γίνουν πραγματικότητα! Βέβαια η χαρά μου είναι διπλή γιατί μαζί με τις δικές μου προσπάθειες δικαιώθηκαν κι εκείνες τις δίδυμης αδερφής μου που αγαπώ πολύ! Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω  τις καθηγήτριες μου Ιωάννα Σεφερλή και Ζωή Βούρτση που με βοήθησαν και με στήριξαν σε αυτό το δύσκολο ταξίδι όπως και την οικογένειά μου»

Δήμητρα – 16.473

«Μια δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της και ευτυχώς τα αποτελέσματα ήταν αναπάντεχα καλά. Εγώ και η αδερφή πετύχαμε τις βαθμολογίες που επιθυμούσαμε και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες γι αυτό! Ευχαριστώ για την στήριξη και βοήθεια τους καθηγητές και την οικογένειά μου που ήταν πάντα δίπλα μου».