Style

Ανδρικά μπουφάν: Ποιο σου ταιριάζει & με τι να το συνδυάσεις

Ακούστε το άρθρο

Όταν ο καιρός κρυώνει, τα ανδρικά μπουφάν έχουν την τιμητική τους και θα γίνουν το στάνταρ ρούχο σας. Πως θα επιλέξετε το πιο ταιριαστό παλτό για φέτος τον χειμώνα; Οι 3GUYS σας συμβουλεύουν!

Εφαρμογή Montgomery

Το πώς εφαρμόζει το παλτό πάνω σας είναι μία πολύ μεγάλη κουβέντα, καθώς τα κριτήρια είναι πολλά και διαφορετικά. Αρχικά δώστε βάση στο μήκος του μπουφάν! Για να είστε πλήρως προστατευμένοι από το κρύο επιλέξτε ένα μακρύ παλτό σε στυλ μοντγκόμερι.

Το μήκος του παλτού που φτάνει κάτω από το γλουτό ή φτάνει και μέχρι το γόνατο, είναι το κατάλληλο για να φοράτε από κάτω οποιοδήποτε ρούχο – σακάκι, μακριά ζακέτα κ.α. Το μονόχρωμο μοντγκόμερι παλτό 3GUYS αποτελείται από πολύ ζεστά υλικά και είναι ένα από τα κλασικά κομμάτια που δεν θα σας δεσμεύσουν ακόμα κι αν έχετε dress code στο γραφείο.

Σταυρωτού τύπου

Επόμενη επιλογή, είναι το παλτό σταυρωτού τύπου που συνήθως αποτελείται από καμπαρτινέ ύφασμα και ταιριάζει ιδιαίτερα σε άνδρες που τους ευνοεί το ύψος τους! Κάποιος πιο κοντός και μικρόσωμος μπορεί να επιλέξει το ίδιο παλτό σε κοντύτερο μήκος ως τα μέσα του γλουτού για πιο στυλάτο αποτέλεσμα.

Καμηλό παλτό – Κι όμως είναι άψογο και στους άνδρες!

Αυτό το παλτό δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, παρά μόνο το χρώμα, το οποίο προσφέρει στο λεπτό ένα elegant outfit. Μερικοί άνδρες είναι φανατικοί θαυμαστές αυτού του στυλ. Μπορείτε να βρείτε το καμηλό παλτό σε προσφορά, από εδώ.

Αν σας αρέσαν τα παραπάνω κομμάτια, αλλά δεν θέλετε να φαίνεται επίσημο το outfit σας, δεν έχετε παρά να τα συνδυάσετε με ένα τζιν από τη νέα χειμερινή συλλογή!

Το τζιν παντελόνι RODERICK σε κανονική γραμμή και σε σκούρα απόχρωση, μπορεί να φορεθεί με κάθε ανδρικό μπουφάν, προσδίδοντας ένα street casual στυλ, θα αποτελέσει την αγαπημένη σας επιλογή για τον χειμώνα 2020.

Μπείτε στο 3GUYS και πραγματοποιήστε τις αγορές σας με Δωρεάν μεταφορικά (για άνω των 15€).

Όλη η επικαιρότητα