ΑΝΕΛ Ηλείας: Υπόσχεση για συνέχιση των αγώνων τους

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε για ακόμα μια χρονιά η τοπική οργάνωση των ΑΝΕΛ, το περασμένο Σάββατο 26 Ιανουαρίου στα γραφεία της παράταξής της στον Πύργο. Η κοπή πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία στελεχών και φίλων της παράταξης, που έδωσαν την υπόσχεση να συνεχίσουν τους αγώνες τους για το καλό των πολιτών, καθώς και ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά.

Την πίτα έκοψε ο π. Ηλίας  Αγγελής που έδωσε και τις ευλογίες του για τη νέα χρονιά, ενώ στη συνέχεια ο συντονιστής των ΑΝΕΛ Ηλείας Τάκης Τσιλιμίγκρας, στη σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε το Γραμματέα του κόμματος και πρώην πρόεδρο της νεολαίας Κώστα Καράμπελα, τον υπεύθυνο σχεδιασμού και τον εκπρόσωπο της νεολαίας των ΑΝΕΛ για την παρουσία τους στον Πύργο, τον υποψήφιο δήμαρχο Πύργου με την παράταξη «Όραμα Δημιουργίας» Γιάννη Αργυρόπουλο με τον οποίο θα είναι και συνυποψήφιος, καθώς και όλα τα μέλη και τους φίλους των ΑΝΕΛ που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ αναφέρθηκε και στους αγώνες του κόμματος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον ελληνικό λαό.

Από την πλευρά του, με τη συνοδεία του υπεύθυνου πολιτικού σχεδιασμού Άκη  Δαγλαρτζή και του Αντώνη Λυριωτάκη από τη νεολαία των ΑΝΕΛ, ο κ. Καράμπελας έκοψε με τη σειρά του την πίτα ευχαριστώντας τη Συντονιστική Ηλείας για την πρόσκληση, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στις τωρινές πολιτικές καταστάσεις καθώς και στην προσπάθεια που έχουν κάνει οι ΑΝΕΛ όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να βρεθούν λύσεις σε προβλήματα που βασάνιζαν τη χώρα μας για χρόνια. Στο κλείσιμό του, υποστήριξε πως η παράταξη θα παραμείνει δίπλα στους πολίτες και θα συνεχίσει να αγωνίζεται ακόμα περισσότερο για ένα καλύτερο μέλλον.

Τις δικές τους ευχές για μια καλύτερη χρονιά έδωσαν οι Νίκος Κατσαμπέρης, Αθανάσιος Κορκολής, Μίνα Κοτούλα, Αναστάσιος Αράπογλου, Διονύσιος Κουντούρης, Φώτης Ρέβελος, Ανδρέας Καλαθάς, Γιάννης Αργυρόπουλος και Θανάσης Χαϊκάλης.