WEB tv Κινηματογράφος

Η Ανέτ Μπένινγκ ξανά σε τροχιά Όσκαρ στο τρέιλερ του «Film Stars Don’t Die in Liverpool» (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Πέρυσι τέτοιο καιρό μιλούσαμε για την ισχυρή πιθανότητα της Ανέτ Μπένινγκ όχι μόνο να διεκδικήσει την πέμπτη υποψηφιότητα για Όσκαρ αλλά και να το κερδίσει επιτέλους. Τελικά η ερμηνεία της για το «20th Century Women», αν και εγκωμιάστηκε από την κριτική, δε συγκίνησε την Ακαδημία και έμεινε εκτός πεντάδας. Φέτος, η Μπένινγκ φαίνεται να απασχολεί και πάλι τον κινηματογραφικό Τύπο.

Το «Film Stars Don’t Die in Liverpool» έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο Τέλουραϊντ και ως ενδοκινηματογραφικό, θα απασχολήσει σίγουρα τους ανθρώπους του χώρου. Βασίζεται στο βιβλίο του βρετανού ηθοποιού Πίτερ Τέρνερ που περιγράφει τη σχέση του με την σταρ του παλιού Χόλιγουντ Γκλόρια Γκρέιαμ, στις τελευταίες στιγμές της ζωής της. Η Γκρέιαμ είχε κερδίσει Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο «The Bad and the Beautiful» το 1952 και πρωταγωνίστησε σε μεγάλες ταινίες της εποχής, όπως την «Υπέροχη Ζωή» του Κάπρα, το «In a Lonely Place» του Νίκολας Ρέι και το «Big Heat» του Φριτς Λανγκ.

Ο Τζέιμι Μπελ πρωταγωνιστεί στον ρόλο του νεαρού και άγωνστου τότε Τέρνερ και η Μπένινγκ υποδύεται την εκκεντρική Γκρέιαμ, που αναπολεί μαζί του τις μεγάλες στιγμές της καριέρας της. Η σκηνοθεσία είναι του Πολ ΜακΓκίγκαν, που μετά τα «Lucky Number Slevin» και «Victor Frankenstein» φαίνεται να στρέφεται σε διαφορετικά μονοπάτια.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 4 Ιανουαρίου 2018.

Πηγή: cinemagazine.gr

Όλη η επικαιρότητα