Ηλεία

Ανεξάρτητος ο Βασίλης Παναγόπουλος – Αποχώρησε από την παράταξη «Ανάσα» του Τ. Αντωνακόπουλου

Ακούστε το άρθρο

Την αποχώρηση του από την παράταξη «Ανάσα» του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού Συμβουλίου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου, γνωστοποίησε χθες ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος, Βασίλης Παναγόπουλος. Ο ίδιος επισήμανε ότι παραμένει  ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.  

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Βασίλη Παναγόπουλου έχει ως εξής:

«Με επιστολή μου προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου γνωστοποίησα την απόφασή μου να αποχωρήσω από την παράταξη «ΑΝΑΣΑ» με επικεφαλής τον κ. Παν. Αντωνακόπουλο, και να συμμετέχω πλέον ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο και τα λοιπά όργανα του Δήμου Πύργου. Με επιστολή μου, εξάλλου, προς τον επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑΣΑ κ. Παν. Αντωνακόπουλο, τον ευχαρίστησα για την μέχρι σήμερα συνεργασία και του δήλωσα την απόφασή μου να στηρίζω τις προσπάθειες και πρωτοβουλίες του στα πλαίσια των αρχών και προτάσεων που αποτέλεσαν τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Θεωρώ ότι στην κρίσιμη σημερινή συγκυρία οφείλουμε άπαντες να προσφέρουμε, λαμβάνοντας ενίοτε δύσκολες αποφάσεις, προκειμένου να παραμείνουμε αμετακίνητοι στις αξίες και τις αρχές μας».

Μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη ο Τάκης Αντωνακόπουλος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Ο Βασίλης Παναγόπουλος παραμένει φίλος και συνοδοιπόρος στον διαρκή και πολυμέτωπο αγώνα που δίνουμε ως παράταξη στην τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο. Στήριξη του έργου της θητείας Παρασκευόπουλου, προστασία της διαφάνειας στην διαχείριση του δημόσιου χρήματος, ρεαλιστικές αναπτυξιακές προτάσεις, ακηδεμόνευτη κομματικά δράση, συλλογικότητα, πολιτική ηθική, σεβασμός στον πολίτη χαρακτηρίζουν την στάση μας στο δημοτικό συμβούλιο. Για εμάς η πολιτική εξαντλείται στον δημόσιο λόγο και στην δημόσια συμπεριφορά. Στο πλειοψηφικό ρεύμα που διαμορφώνεται γύρω από την παράταξη μας, έχει συμβάλλει σημαντικά και ο Βασίλης Παναγόπουλος. Ίσως τώρα με την ευχέρεια που του παρέχει ο κανονισμός λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, να στηρίξει πιο αποτελεσματικά τα ηθικά πολιτικά, αναπτυξιακά προτάγματα της παράταξης μας. Για εμάς δεν έχει αλλάξει τίποτα, σχετικά με την αφετηρία αυτής της προσπάθειας. Ο χρόνος θα αποκαταστήσει τις ελάσσονος σημασίας παρεξηγήσεις».

Όλη η επικαιρότητα