Γ Εθνική

Αγγ,Διγκόζης (προπονητής Πανηλειακού): «Αφιερωμένο στη διοίκηση»

Ακούστε το άρθρο

Ένα παιχνίδι που κάποια στιγμή έμοιαζε χαμένο κατάφερε να γυρίσει την περασμένη Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας ο Πανηλειακός και από εκεί που έχανε 4-2, ισοφάρισε τελικά σε 4-4 παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό βαθμό, κυρίως για λόγους ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας.

Ο Άγγελος Διγκόζης στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη του αγώνα απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την προσπάθεια που κατέβαλαν ενώ δεν παρέλειψε να αφιερώσει το αποτέλεσμα στην διοίκηση των ερυθρόλευκων που βρίσκεται πάντα δίπλα στο σύλλογο.

Τέλος, ευχήθηκε περαστικά στον Μ. Τσίρκοβιτς ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Σερβία για κάποιες εξετάσεις λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε:

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανηλειακού:

«Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που του αρέσει να παίζει στρωτό ποδόσφαιρο, με την μπάλα κάτω. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την συγκέντρωση που είχαν και πάρα το γεγονός ότι βρεθήκαμε με 2 γκολ πίσω για τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν και ισοφάρισαν. Λόγω και του αντίπαλου πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ κάλο παιχνίδι και είμαι ευχαριστημένος από τη  προσπάθεια που έχουν κάνει τόσο σήμερα οι ποδοσφαιριστές μου όσο και από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ και θέλω αυτή την ισοπαλία που όπως ήρθε είναι ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα να την αφιερώσω στη διοίκηση, όχι για να χαϊδέψω αυτιά αλλά γιατί είναι νέοι άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο και προσπαθούν στους ποδοσφαιριστές και στην ομάδα να μη λείπει τίποτα

Εύχομαι στον αντίπαλο κόουτς καλή συνεχεία και σε αυτό που έρχεται για τον ίδιο να βγει νικητής και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει  και στην ομάδα της Βάρδας να πετύχει τους στόχους της»

Όλη η επικαιρότητα