Γ Εθνική

Αγγελής: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που αν κι έχει διαρκείας, αγοράζει εισιτήριο»

Ακούστε το άρθρο

Τον προβληματισμό του για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο αλλά και την πεποίθησή του πως ο Αστέρας θα πετύχει το στόχο του εξέφρασε μέσα από δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ομάδας, Β. Αγγελής που για μια ακόμα φορά έκανε έκκληση στους φιλάθλους να αγκαλιάσουν το φετινό εγχείρημα που γίνεται στην Αμαλιάδα. Αναλυτικά τόνισε:

«Σίγουρα με το ρόστερ που έχουμε, περιμέναμε το καλοκαίρι μια καλύτερη πορεία στον πρώτο γύρο. Όμως αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο και το διαπίστωσα για άλλη μια φορά, είναι η τόσο χαμηλή προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο. Βάσει των επενδύσεων, της πορείας της ομάδας, η οποία είναι πρωταγωνιστική, αλλά και βάσει των τόσο υψηλών προσδοκιών, δεν περιμέναμε τόσο λίγους θεατές στο γήπεδο. Επίσης, ως πρόεδρος της ομάδας, πιστεύω ότι θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερα πράγματα τα οποία δεν έχουν γίνει στον τομέα των χορηγιών.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν υπάρχει η αναμενόμενη στήριξη της ομάδας. Αυτό που έχω να πω είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ο καθένας από το μετερίζι του. Εγώ ως πρόεδρος, το υπόλοιπο Δ.Σ., η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες, να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, για τη συνεργασία που έδειξε χθες ώστε να γίνει η ταυτοποίηση των διαρκείας. Αυτό που με ικανοποιεί εμένα είναι ότι πάρα πολύς κόσμος, ο οποίος έχει διαρκείας, πηγαίνει και παίρνει εισιτήρια, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα. Αυτό πρέπει να συνεχιστεί, όμως αυτό που θα θέλαμε εμείς ως διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, θα ήταν να βρίσκεται ο κόσμος πιο κοντά στην ομάδα. Αυτό μας έχει λείψει. Ας πιστέψει ο κόσμος στην ομάδα. Μην περιμένουν ο Αστέρας Αμαλιάδας από τη μια μέρα στην άλλη, να γίνει μεγάλη ομάδα. Είναι μια καινούργια ομάδα που έχει στηθεί το καλοκαίρλι, συν κάποια παιδιά από την περσινή ομάδα. Χρειάζεται πίστωση χρόνου. Τα παιδιά κάτω από αντίξοες συνθήκες κάνουν προπονήσεις, όπως και αγωνίζονται σε αυτό το γήπεδο που όλοι βλέπουμε ότι έχει προβλήματα ο αγωνιστικός του χώρος. Και με την έλευση τη δική μου, διαπιστώνω ότι βρίσκονται άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν σε μένα και βρίσκονται καθημερινά δίπλα μου, βοηθώντας στην επίλυση προβλημάτων. Δεν φτάνουν όμως δυο-τρεις, Πρέπει να είναι παραπάνω, αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος επιτέλους και να σταθεί σε αυτό το δύσκολο έργο, όπως στέκεται ο Θανάσης, ο Κώστας ο Ανδρέας. Υπάρχουν κι άλλοι Θανάσηδες, κι άλλοι Κώστηδες κι άλλοι Ανδρέας με το ίδιο όνομα. Με εκατό εισιτήρια δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να γίνουμε περισσότεροι. Ας σταματήσει ο κόσμος τη γκρίνια, τη μουρμούρα και να στηρίξει επιτέλους την ομάδα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κεφαλονιά, στο οποίο θα πάμε όλοι μαζί για να πάρουμε τη νίκη και αν βοηθήσει κι η Παναγιά, να έχουμε και καλό καιρό όπως χθες, επιτέλους στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναρκαδικό επιτέλους λέω, κάποια στιγμή και ο κόσμος να δώσει το βροντερό παρών στις κερκίδες του γηπέδου».

Παίρνει τερματοφύλακα και επιθετικό

Στα αγωνιστικά, οι βυσσινί ξεπέρασαν το εμπόδιο της Ζακύνθου και συνεχίζουν το κυνήγι του Βλαχιώτη. Την επόμενη αγωνιστική, ο Αστέρας θα ταξιδέψει στο Ληξούρι για να αντιμετωπίσει τον αδύναμο Παλληξουριακό με τα αυτιά του και στον Πύργο, ευελπιστώντας ότι με νίκη δικιά του και στραβοπάτημα των πρωτοπόρων κόντρα στον Πανηλειακό θα μπορέσει να μειώσει την διαφορά σε απόσταση βολής. Στα μεταγραφικά, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για απόκτηση τερματοφύλακα και σέντερ φορ, αν και στην περίπτωση του δεύτερου, καταλυτικό ρόλο θα παίξει η κατάσταση του Ματθαίου Μαρουκάκη ο οποίος αντιμετωπίζει εδώ και καιρό πρόβλημα τραυματισμού στην βουβωνική χώρα.

Όλη η επικαιρότητα