Αθλητισμός

Άγγελος Χαντί: «Συνειδητή επιλογή η Καβάλα!»

Ακούστε το άρθρο

Αίσθηση προκάλεσε η μεταγραφή του…

Οι «αργοναύτες» τον ενέταξαν στο ρόστερ τους και η «Μetrosport» ζήτησε την άποψη του Πυργιώτη μεσοεπιθετικού για την απόφασή του να παίξει στην Καβάλα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λουφτετάρι, μάλιστα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους του συλλόγου, καθώς και για τον προπονητή, Παύλο Δερμιτζάκη.

«Είναι σύλλογος με οργάνωση, ο οποίος φροντίζει τον ποδοσφαιριστή. Χαίρεσαι να παίζεις σε τέτοιες ομάδες. Η Καβάλα είναι σύλλογος με υγεία», ήταν τα λόγια του Χαντί.

«Τον εκτιμώ πολύ»

Ο 30χρονος μέσος εξήγησε περαιτέρω τις σκέψεις του. «Έπαιξε αναμφίβολα ρόλο και η παρουσία του Δερμιτζάκη. Τον εκτιμώ πολύ. Συνεργαστήκαμε ξανά στο παρελθόν. Συν τοις άλλοις, θεωρώ ότι πρόκειται για Πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, με ιστορικές ομάδες. Θα γίνει ωραίο Πρωτάθλημα. Το πιστεύω. Άλλωστε, αν δούμε και τους παίκτες, τα ονόματα, που λαμβάνουν μέρος, θα δούμε ότι πρόκειται για συνειδητές επιλογές».

Όσο για τον ίδιο;

«Ήταν απόλυτα συνειδητή επιλογή. Ήξερα που ήρθα. Δεν πήγα επειδή δεν είχα άλλη επιλογή. Ευχαριστώ μάλιστα τους ανθρώπους του Α.Ο.Κ., γιατί με εμπιστεύτηκαν, έδειξαν ότι σέβονται την πορεία μου στον χώρο. Από την πλευρά μου, όσο μπορώ θα βοηθήσω για να επιτευχθούν στόχοι. Ο Α.Ο.Κ. είναι ιστορική ομάδα, είναι καλό να είναι στις μεγάλες κατηγορίες».

Όλη η επικαιρότητα