Ηλεία Πολιτική

Ανοιχτή εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Αμαλιάδας: Άνοιγμα και επάνοδος…

Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτή συγκέντρωση μελών και φίλων πραγματοποίησε την Τετάρτη το απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ –ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας. Κατά την συγκέντρωση τέθηκε το κεφάλαιο της νέας εποχής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η ανάγκη συστράτευσης για την επάνοδο στην διακυβέρνηση της χώρας.

Όπως αναφέρθηκε:«Σήμερα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιθυμεί να επιστρέψουμε στο μοντέλο που γέννησε την χρεοκοπία. Σε ένα μοντέλο αυταρχικό, διάλυσης των εργασιακών σχέσεων, με καμία πρόνοια για το περιβάλλον.  Οι δημοκρατικοί πολίτες, οι προοδευτικοί άνθρωποι, οφείλουν να αντισταθούν. Να αποτρέψουν τα σχέδια μιας Δεξιάς που τίποτε δεν διδάχτηκε από την τραγωδία στην οποία βύθισε τη χώρα».

Σε άλλο σημείο των τοποθετήσεων των στελεχών του κόμματος επισημάνθηκε ότι: «Η κρίση μας έχει αλλάξει όλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αλλάξει και αυτός. Να αλλάξει όπως κάθε πολιτικός οργανισμός που επιθυμεί να αποτελεί έναν συλλογικό διανοούμενο, ένα εργαλείο κοινωνικής προόδου, ένα επιτελείο της κοινωνικής πλειοψηφίας της εποχής του. Να αλλάξει γνωρίζοντας ότι ριζοσπαστικό είναι να μπορείς να μετασχηματίζεις τις κοινωνικές σχέσεις με βάση το συμφέρον της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας».

Όλη η επικαιρότητα