Ηλεία

Ανησυχία σε Κ. Στρέφι και Πελόπιο προξένησε ο 42χρονος

Ακούστε το άρθρο

Κλίμα ανησυχίας επικρατεί στην περιοχή της Ολυμπίας, μετά την προχθεσινή καταδίωξη του 42χρονου που διέλυσε τα πάντα στο διάβα του, προξενώντας τραυματισμούς και ζημιές, καθώς οι λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές, είναι τρομακτικές.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, ο δράστης απείλησε και τη ζωή της 12χρονης κόρης της ιδιοκτήτριας του βενζινάδικου, ότι αρνήθηκαν να τον εφοδιάσουν καύσιμα χωρίς να πληρώσει, κρατώντας έναν γάντζο στον ιμάντα.

Κατά την «επέλασή» του στο Κάτω Στρέφι, ο 42χρονος τραυμάτισε τρεις συντοπίτες του, ηλικίας 76, 70 και 56 ετών, έξω από το καφενείο, οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου για τις πρώτες βοήθειες.

Πελόπιο – Κ. Στρέφι: Κτυπούσε…έσπαγε…κατέστρεφε! [ΒΙΝΤΕΟ]

Μάλιστα, στο αυτοκίνητο του 56χρονου προκάλεσε φθορές προσκρούοντας πάνω του με το δικό του όχημα. Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, από καθαρή τύχη δεν προκλήθηκε σοβαρός τραυματισμός ανθρώπου και δεν κινδύνεψε ανθρώπινη ζωή, καθώς η πορεία του με το αυτοκίνητο και το τρακτέρ μέσα στο κέντρο του χωριού ήταν ανεξέλεγκτη.

Εξίσου σοβαρός ήταν και ο κίνδυνος τραυματισμού των αστυνομικών που τον καταδίωξαν με πείσμα και επιμονή, καθώς οι πέτρες που εκτόξευσε αιφνιδιαστικά εναντίον τους, λίγο έλειψε να βρουν στόχο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 42χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρεμφερείς ενέργειες.

Εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, απειλή,
εξύβριση, πρόκληση σωματικών βλαβών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και
διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών. Ο συλληφθείς κρατείται προσωρινά και σήμερα το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας. Την προανάκριση της υπόθεσης διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας.

Όλη η επικαιρότητα