Ηλεία

Άνοιξε τις πύλες της η 2η Έκθεση “Αξεσουάρ και Είδη Δώρων” στην πλατεία της Κουρούτας (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Νότα αισιοδοξίας και διέξοδο στην καθημερινότητα, που προσομοιάζεται ως αποκαρδιωτική λόγω οικονομικής κρίσης, δίνει η 2η Έκθεση «Αξεσουάρ και Είδη δώρων» που φιλοξενείται στην πλατεία της Κουρούτας και άνοιξε τις πύλες της προχθές το βράδυ για το κοινό.

Μία έκθεση που συγκαταλέγεται στις δραστηριότητες του υπερ- δραστήριου ομολογουμένως Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, η οποία στοχεύει αφενός στο να γνωρίσει το ευρύ κοινό και κυρίως οι τουρίστες τα καταστήματα και τους επαγγελματίες της Αμαλιάδας, αφετέρου στο να μπορέσουν οι επισκέπτες να περάσουν στιγμές ξεγνοιασιάς, να έρθουν σε επαφή με τις τάσεις της μόδας και να μπορέσουν να κάνουν αγορές σε οικονομικές τιμές, χωρίς να χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Το πρώτο εγχείρημα έγινε πέρυσι από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας και με δεδομένο ότι πήγε καλά, προχώρησε φέτος και στην διοργάνωση της δεύτερης έκθεσης, σε μία προσπάθεια να εδραιωθεί και να γίνει θεσμός.

Τα εγκαίνια

Η φετινή έκθεση εγκαινιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 2 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το βράδυ έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Το βράδυ της Παρασκευής την επισκέφθηκαν και έδωσαν τις ευχές τους στον Εμπορικό Σύλλογο και τους εκθέτες, ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Λάμπης Αριστειδόπουλος, αντιδήμαρχοι του δήμου Ήλιδας, ο πρόεδρος της Τ.Ο. Αμαλιάδας της Νέας Δημοκρατίας Τάκης Χριστοφόρου, η πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Αμαλιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μαρία Χριστοφόρου, ο πολιτευτής Θεόδωρος Βλαγκούλης.

Φέτος συμμετέχουν 12 εκθέτες και στα περίπτερά τους οι επισκέπτες θα βρουν κοσμήματα, τσάντες, πορτοφόλια, σαγιονάρες, αξεσουάρ, χειροποίητες δημιουργίες, χειροποίητα κοσμήματα, καλαίσθητα αξεσουάρ και μάλιστα με τιμές εκπτώσεων.

«Θέλουμε ο κόσμος να έρθει και να γνωρίσει τους επαγγελματίες της Αμαλιάδας και παράλληλα να κάνει τα ψώνια του σε καλές τιμές» ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Σαψάλης, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει με κάθε τρόπο να οργανώνει δράσεις επ’ ωφελεία των μελών του και των καταναλωτών.

Όλη η επικαιρότητα