Άνοιξε τις πύλες της η Έκθεση Βιβλίου στην Κουρούτα: Συνεπής στο ραντεβού για 17η χρονιά!

Δεκαεπτά χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος η Έκθεση Βιβλίου που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας στην πλατεία της Κουρούτας.

Μία έκθεση που έχει γίνει θεσμός και δίνει ραντεβού κάθε χρόνο στο  αναγνωστικό κοινό στο ίδιο σημείο και αποτελεί επί της ουσίας μία μεγάλη γιορτή για το βιβλίο.

Η 17η Έκθεση Βιβλίου άνοιξε τις πύλες της το βράδυ της Δευτέρας και από την πρώτη στιγμή άρχισε να συγκεντρώνει τα βλέμματα.

Όσοι αγαπούν το βιβλίο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή που άνοιξαν τα περίπτερα να ρίξουν μία πρώτη ματιά και να επανέλθουν για να κάνουν πιο εμπεριστατωμένη έρευνα στις νέες εκδόσεις, να ξεφυλλίσουν βιβλία, να διαβάσουν περιλήψεις και να κάνουν τις αγορές τους.

Το σημαντικό είναι ότι η έκθεση συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον ακόμη και από αυτούς που δεν θεωρούνται φανατικοί βιβλιόφιλοι και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος, γιατί ακόμη και ένα βιβλίο να φθάσει στα χέρια κάποιου που δεν συνηθίζει να διαβάζει, είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Στο χώρο της έκθεσης έχουν την δυνατότητα να κάνουν όλοι τη βόλτα τους, μικροί και μεγάλοι, σε έναν άνετο χώρο, που προσφέρεται για βιβλιο-ταξίδια!

Φέτος συμμετέχουν τέσσερα βιβλιοπωλεία της Αμαλιάδας, το ‘Βιβλιοπανόραμα’ του κ. Γιώργου Δημητρόπουλο, ο ‘Κύκλος’ του κ. Διονύση Παυλόπουλου, η ‘Γνώση’ της κας Λένας Κορδονούρη και η ‘Βιβλιοπαιδεία’ του κ. Σάκη Πυλαρινού.

Στα περίπτερά τους φιλοξενούν βιβλία περισσοτέρων από τριάντα εκδοτικών οίκων, με πολλές νέες εκδόσεις για μικρούς και μεγάλους.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Τρίτη 14 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το βράδυ έως τις 12 τα μεσάνυχτα και οι βιβλιοπώλες καλούν το κοινό να την επισκεφθεί, να ξεφυλλίσει τα βιβλία, να ενημερωθεί για τις νέες εκδόσεις και να κάνει τις αγορές του σε καλές τιμές.