Μουσική

Άννα Βίσση: To νέο της video clip καθηλώνει

Ακούστε το άρθρο

Η Άννα Βίσση παρουσιάζει τη νέα της επιτυχία «Φλεγόμενος Τροχός», που περιλαμβάνεται στο album «Ηλιοτρόπια» και κυκλοφορεί από την Panik Gold, με ένα καθηλωτικό music video!

Μέσα από ένα εμπνευσμένο story, εντυπωσιακά οπτικά εφέ και κινηματογραφικά πλάνα, η Άννα Βίσση «ζωντανεύει», σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωστελίδη/ Bodega Visuals, την εσωτερική πάλη του έρωτα και τη θεϊκή δύναμη της αγάπης.

Σε ένα σκηνικό που θυμίζει Κόλαση, ο «Φλεγόμενος Τροχός» γυρίζει, μέχρι την τελική «μάχη» με τον Δαίμονα και, εν τέλει, την Κάθαρση…

Ο «Φλεγόμενος Τροχός», σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, είναι ένα από τα τραγούδια του album «Ηλιοτρόπια» που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν. Το album βρέθηκε αμέσως στο no1 των ψηφιακών charts, ενώ επί τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες ήταν no1 στο Albums Sales Chart της IFPI με τις φυσικές πωλήσεις δίσκων, παραμένοντας στο top5 για 19 συνεχόμενες εβδομάδες.

Αυτή την περίοδο, η Άννα Βίσση προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο «Hotel Ερμού», όπου θα εμφανίζεται, για πέμπτη συνεχόμενη χρόνια, από αυτή την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

via

Όλη η επικαιρότητα