Lifestyle Media WEB tv

Αννίτα Πάνια: Σε μία από τις σπάνιες συντεύξεις της μίλησε για τον Νίκο Καρβέλα, το Epsilon, αλλά και για τους λόγους που έφυγε από τον Alpha! [VIDEO]

Ακούστε το άρθρο

Όσοι κάνουμε χρόνια τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ξέρουμε καλά πως η Αννίτα Πάνια δεν μιλάει… Και δεν μιλάει, γιατί πρώτον θεωρεί πως ότι έχει να πει το λέει μέσα από τις εκπομπές της και δεύτερον γιατί έχει μάθει να μην λέει… “δράκους” και σε ότι κι αν την ρωτήσουν – όσο ενοχλητικό κι αν είναι αυτό -, να απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Και επειδή πολλές φορές η αφοπλιστική ειλικρίνεια προκαλεί… μπελάδες, έχει αποφασίσει να μην μιλάει, να μην φωτογραφίζεται, να μην δίνει συνεντεύξεις, να μην είναι… μέσα σ ΄όλα κι ας την παρακαλάει κατά καιρούς όλο το σύστημα της εγχώριας σόου-μπιζ! Αλλωστε η Αννίτα είναι και μία γυναίκα που έτσι κι αλλιώς δεν της αρέσει να λέει πολλά και κυρίως; Πράγματα άνευ ουσίας, έτσι για να γίνεται… ντόρος και φθηνό νταβαντούρι γύρω από το όνομά της!

Αν και έχει συμπληρώσει πάνω από δύο δεκαετίες τηλεοπτικού πρωταθλητισμού, ο… ντόρος γύρω από το όνομά της, ποτέ δεν ήταν κάτι που την ενδιέφερε, γι ΄αυτό και δεν κυνήγησε ποτέ τους παπαράτσι από πίσω, δεν πούλησε άφθονες πόζες σε εμπορικά κέντρα, δεν έβγαλε στα μανταλάκια την προσωπική της ζωή, για την οποία εννοείται πως τρελαίνονται όλα τα περιοδικά και όχι μόνο! Με άλλα λόγια; Η Αννίτα αν και ζει κι αυτή στο τηλεοπτικό… στρουμφοχωριό μας, κατ ΄ουσίαν έχει επιλέξει και ζει με… τρέλα στον δικό της πλανήτη και είναι καλά!

Έτσι, όταν πριν από λίγες ημέρες δέχτηκε να μου μιλήσει για τα “Αποκαλυπτικά”, χάρηκα ιδιαίτερα. Και η Αννίτα μου μίλησε χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος για όλα! Για την σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, για τον Νίκο Καρβέλα και το Epsilon, για τις αποδοχές της, για τον Alpha και για τους λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει, αλλά και γιατί είπε το “ναι” στο κανάλι των Μελισσίων!

Και ενώ ίσως πολλοί θα πίστευαν πως η Αννίτα δεν θα μιλούσε για τον Νίκο Καρβέλα και κυρίως για τον Νίκο Καρβέλα και το Epsilon, εκείνη έκανε την έκπληξη και μου τα είπε όλα:
“…Ο Νίκος έχει τη δική του καριέρα, πορεία, προσωπικότητα. Το ίδιο κι εγώ. Ταυτιζόμαστε σε πολλά πράγματα, λατρευόμαστε, αγαπιόμαστε, αλλά ο καθένας έχει τις δικές του επιθυμίες για το τι κάνει στη δουλειά του. Καταλαβαίνω και αυτό που συνέβη στον Νίκο και αυτό που συνέβη από την πλευρά του σταθμού και την ίδια στιγμή βαριέμαι πάρα πολύ όλα αυτά τα πράγματα. Θεωρώ ότι για τον σταθμό είναι μια πολύ ωραία παραγωγή, η οποία προήγαγε ένα κανάλι σαν το Epsilon που είναι πολύ μικρό ακόμα και τα καταφέρνει να έχει αποτέλεσμα μεγάλου σταθμού…”
Το ίδιο αφοπλιστική ήταν ,όμως, και η απάντησή της σε σχέση με το τι την έκανε να πει το μεγάλο “ναι” στο Epsilon, ενώ ξεκαθάρισε το ποιες ακριβώς είναι οι σχέσεις της με τον Alpha!
“…Οι σχέσεις μου με τον ιδιοκτήτη του Alpha είναι οι καλύτερες. Γιατί έφυγα από τον Alpha; Γιατί πήρα πολύ περισσότερα λεφτά από το Epsilon. Αισθάνθηκα μετά από 20 χρόνια καριέρας στην τηλεόραση ότι δεν είμαι απαραίτητη σε έναν μεγάλο σταθμό όσο σε έναν μικρότερο. Όταν αυτό το αποτιμάς και σε καλύτερες απολαβές, σκέφτεσαι κάποια στιγμή και παίρνεις την απόφαση…”

Όλη η επικαιρότητα