Εκλογές

Ανοιχτή συγκέντρωση από τον Τ.Αντωνακόπουλο στις 12 Απριλίου

antonakopoylos.jpg
Ακούστε το άρθρο

Στις 12 Απριλίου σε ανοιχτή εκδήλωση στον Πύργο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου γιατρός Τάκης Αντωνακόπουλος θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του συνδυασμού καθώς και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

Δημοσιεύουμε σήμερα τις βασικές αρχές του προγράμματος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Πύργου που αφορά τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

Η Τοπική Διοίκηση του μέλλοντος χαρακτηρίζεται από διαφανείς και καινοτόμες ενέργειες, που διασφαλίζουν την ποιότητα ζωής του πολίτη και αξιοποιούν τις δημόσιες πολιτικές, τη σύγχρονη γνώση και τις εμπειρίες της διακυβέρνησης, προκειμένου αυτή να παρέχει υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πολίτες.

Η καθημερινότητα, το μικρό και καθημερινό πρόβλημα του πολίτη και η εξυπηρέτησή του αποτελούν για εμάς βασική προτεραιότητα, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του.

 

Δημοκρατία – Διαφάνεια – Ενεργός Συμμετοχή Πολιτών

 

ü Ανάρτηση στο διαδίκτυο από το πρώτο ευρώ (€)  για κάθε δαπάνη.

ü Συμμετοχική διαδικασία του πολίτη με εισηγητικό ρόλο και ενεργό δράση για τις κρίσιμες αποφάσεις του Δήμου μέσου του συμμετοχικού προϋπολογισμού δίδετε σε κάθε πολίτη η δυνατότητα να συμμετέχει ενεργά στον καθορισμό του προϋπολογισμού του Δήμου.

ü Ανάρτηση όλων των διοικητικών πράξεων του δημοτικού συμβουλίου και άλλων οργάνων, που δεν περιέχουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, κανόνες πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας, κρατικού, εταιρικού ή άλλου απορρήτου, στην ιστοσελίδα του δήμου.

Όλη η επικαιρότητα