Εκλογές

Άνθρωποι με αξίες οι πρώτοι υποψήφιοι!

1842_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζω τους πρώτους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής μου. Πρόκειται για νέους ανθρώπους με αξίες, οράματα που διψούν να προσφέρουν στον τόπο τους και να συνεισφέρουν με την γνώση και την εμπειρία τους στην επίλυση των καίριων και καθημερινών προβλημάτων του Δήμου μας.

Τα πρόσωπα που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο δεν έχουν κομματικές ταυτότητες, είναι καταξιωμένα κοινωνικά και επαγγελματικά χωρίς να αποσκοπούν σε προσωπική καταξίωση. Είναι κοντά μας και θα συμμετέχουν νέοι άνθρωποι, γυναίκες, άνεργοι, οι οποίοι καθημερινά βιώνουν τις συνέπειες της κρίσης. Είμαι βέβαιος ότι η επόμενη ημέρα του Δήμου Πύργου θα είναι συνώνυμη με την ανάπτυξη, τον πολιτισμό και την  κοινωνική συνοχή.

Συνεχώς θα ανακοινώνονται νέοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικών ενοτήτων και Τοπικών κοινοτήτων. Στο μεταξύ σε συνέχεια των φίλων – υποστηρικτών του Τάκη Αντωνακόπουλου δηλώνουν την στήριξή τους στο πρόσωπό του και οι:

Χονδρογιάννης Γεώργιος, Φιλόλογος, πρώην Γενικός Επιθεωρητής δημόσιας εκπαίδευσης

Γεωργόπουλος Αλέξιος, πρώην Διευθυντής Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Αχτύπης Γεώργιος, Άνεργος

Αστερής Κώστας, Άνεργος

Δημητρακοπούλου Αναστασία, Οικονομολόγος

Μπλατσής Ευστάθιος, επιχειρηματίας αντί Μαλαπέτσας Ευστάθιος που εκ παραδρομής είχε δημοσιευτεί.

—————–

Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Υποψηφίου Δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην παράταξή του.

Προσωπικά, πιστεύω πως η ενασχόληση με τα αυτοδιοικητικά είναι προσφορά και υποχρέωση όλων, στο βαθμό που αναλογεί στον καθένα.  Ανήκω στη γενιά της αλληλεγγύης, που το πρόβλημα και η ανάγκη του γείτονα ήταν υπόθεση και φροντίδα όλων.

Επιπλέον, η πρακτική της διαχείρισης της καθημερινότητας και της εξασφάλισης των κεκτημένων σε βάρος της προοπτικής, του οράματος και της ελπίδας των νέων και των ανήμπορων δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους και αδρανείς.

Στη στράτευση αυτή κανείς δεν περισσεύει. Δεν υπάρχουν όρια, χρώματα και αποκλεισμοί μπροστά στην ανέχεια, το αδιέξοδο και τη δυστυχία του Πολίτη. Μαζί, θα κάνουμε την υπέρβασή μας.

Δημητρακόπουλος Κωνσταντίνος: Πρόεδρος ΔΟΠ – ΔΕΗ Ν. Ηλείας, Γεν. Γραμματέας Εργατικού Κέντρου Πύργου

————-

Προβληματιζόμενος  για τα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας και το θράσος αυτών που δοκιμασμένοι και πλήρως υπεύθυνοι  για την σημερινή καταστροφική κατάσταση, του Δήμου μας, ζητούν να τους ξαναψηφίσουμε. Είναι δήθεν τώρα καλύτεροι από το εχθές;

Αναρωτιέμαι, αν επιτρέψουμε να συνεχιστεί το ψέμα, η αλαζονεία και η πολιτική απάτη. Πλησιάζει λοιπόν η ώρα να αλλάξουμε σελίδα σε έναν τόπο που σίγουρα αξίζει μία καλύτερη πορεία.

Έτσι αποφάσισα και εγώ να στηρίξω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τον  υποψήφιο δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο.

Το μέλλον ανήκει στις επόμενες γενιές ανθρώπων, που ανήκω κι εγώ, οι οποίοι έχουν πίστη και όραμα και είναι απαλλαγμένοι από ιδιοτέλεια, σκοπιμότητες και προσωπικά σχέδια.

Χριστακόπουλος Βασίλειος: Πολιτικός Επιστήμονας


———————–

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου δίνεται η μάχη ανάμεσα στην προοπτική και την οπισθοδρόμηση, ανάμεσα στην ανάπτυξη και τον μαρασμό, ανάμεσα στην ελπίδα και τις χαμένες ευκαιρίες.

Οι πολίτες απαιτούν σήμερα από το δήμο περισσότερο από κάθε άλλη φορά αποτελεσματική δράση για την αντιμετώπιση όλων των άμεσων και καθημερινών προβλημάτων τους.

Αποδέχθηκα την πρόσκληση του υποψηφίου Δήμαρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξή του.

Στόχος αυτής της αποδοχής είναι να προσφέρω με τις δυνάμεις μου στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των συνδημοτών μου και στην “ανάσα”  που πρέπει επιτέλους να δοθεί στον δήμο μας.

Παπαδημητρίου Γιάννης : Δικηγόρος

————————————

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου να συμμετάσχω ως Δημοτική Σύμβουλος. Επιτέλους εμείς οι νέοι θα πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας το μέλλον του Δήμου μας που είναι συνυφασμένο με το δικό μας μέλλον. 

Κύτταρη Άντζελα: Έμπορος

 —————–

Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Τάκη Αντωνακόπουλου. Αποδέχτηκα την πρότασή του γιατί μαζί οφείλουμε να δώσουμε ελπίδα μιας καλύτερης ζωής. Πιστεύουμε ότι η πόλη μας αξίζει το καλύτερο και γι’ αυτό θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο να δώσουμε “ΑΝΑΣΑ” ζωής στους συμπολίτες μας.

Θεωρώ πως η ανάπτυξη της χώρας μας ξεκινάει από την τοπική αυτοδιοίκηση και γι’ αυτό σας καλώ να στηρίξετε την κοινή μας προσπάθεια για ανάπτυξη και κοινωνική πρόοδο.

Τερζής Πέτρος: Εργολάβος

 ——————–

Επειδή αγαπώ τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και παραμένω μόνιμος κάτοικος του, έχοντας θέληση και διάθεση να προσφέρω και να εργασθώ για τα προβλήματα του Δήμου, κατεβαίνω με την παράταξη του Τάκη Αντωνακόπουλου εκτιμώντας το ήθος και την τιμιότητά του.

Γιαννόπουλος Νίκος: Συνταξιούχος Αστυνομικός Διευθυντής, πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης Ν. Αττικής

——————


Αποφάσισα να συμμετάσχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με την παράταξη του Τάκη Αντωνακόπουλου βλέποντας τις θέσεις και τους στόχους του προγράμματός της, συμβάλλοντας με τον τρόπο μου, ως ενεργός πολίτης που ζω σε αυτόν τον τόπο, χωρίς ιδιοτέλεια και σκοπιμότητα, να ξεφύγει ο τόπος μου από τις κυκλοθυμικές ιδέες, ευφάνταστα οράματα και πρακτικές του παρελθόντος.

Αθανασακόπουλος Άρης, Προϊστάμενος στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Ηλείας

Όλη η επικαιρότητα