Ελλάδα

Αντιπαράθεση κυβέρνησης- ΝΔ για την εγκληματικότητα

Ακούστε το άρθρο

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης- αξιωματικής αντιπολίτευσης για την εγκληματικότητα.

“Η σύλληψη του 29χρονου ήταν μια μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας. Η αποφυλάκιση του σκληρού ποινικού, που έκαψε με το σίδερο ηλικιωμένη γυναίκα, είναι έργο της Κυβέρνησης. Το λέμε απλά για να το καταλάβουν μέχρι και οι κύριοι Τσίπρας, Τόσκας και Τζανακόπουλος”, αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Νωρίτερα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είχε περάσει στην αντεπίθεση, σχολιάζοντας τα συγχαρητήρια του προέδρου της ΝΔ στην ΕΛΑΣ, για τη σύλληψη του 29χρονου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και για την αποστολή των παγιδευμένων φακέλων σε Ευρωπαίους αξιωματούχους καθώς και στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Ο υπουργός Επικράτειας σημειώνει: «Ο κ. Μητσοτάκης δίνει συγχαρητήρια στην Αστυνομία για τις μεγάλες επιτυχίες της, ενώ ταυτόχρονα καταθέτει επίκαιρη ερώτηση για “την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανομία”». Και καταλήγει o κ. Τζανακόπουλος: «Τελικά, τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συγχαρεί μέσω twitter τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για τη σύλληψη του 29χρονου στην υπόθεση της τρομοκρατικής επίθεσης κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

«Συνεχάρην τον αρχηγό της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 29χρονου. Όταν αφήνεται η ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της λειτουργεί μεθοδικά και αποτελεσματικά» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφήνοντας αιχμές κατά της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου προστασίας του πολίτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό για τη διασάλευση της δημόσιας τάξης εγκαλώντας την κυβέρνηση ότι επιδεικνύει ανοχή σ’ αυτά τα φαινόμενα και έχει εξαπολύσει σφοδρά πυρά με αφορμή και το περιστατικό της επίθεσης στο ΑΤ της Πεύκης κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα