Αντλίες Νερού – Σε ποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητες

Με τον όρο αντλία νερού εννοούμε ένα μηχάνημα, το οποίο παραλαμβάνει το υγρό στοιχείο και το μεταφέρει σε συγκεκριμένη περιοχή για την αξιοποίησή του. Οι αντλίες χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες. Οι βασικότερες είναι:

  • Yποβρύχιες: Οι αντλίες αυτές μπορούν να πετύχουν μεγαλύτερες παροχές και πιέσεις, παρόλα αυτά παρουσιάζουν συχνά βλάβες και έχουν μικρή αντοχή
  • Φυγοκεντρικές: Είναι οι πιο γνωστές απ’ όλες τις αντλίες νερού. Ουσιαστικά δεν αντλούν το νερό, απλά του επιτρέπουν να ανεβαίνει στην αντλία λόγω υποπίεσης. Υπάρχουν φυγοκεντρικές αντλίες με οριζόντιο άξονα για επιφανειακή άντληση και με κατακόρυφο άξονα.

Επιλέγουμε από τις αντλίες Grundfos, μερικές από τις πιο δημοφιλείς και ποιοτικές και σας τις προτείνουμε:

Για άντληση υδάτων

Η ανοξείδωτη αντλία JP 5 B-A-CVBP, είναι τέλεια επιλογή για την άντληση καθαρών υδάτων που δεν εμπεριέχουν καθόλου σωματίδια και ίνες. Στην σελίδα του προϊόντος, στο ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της αλλά και ένα βίντεο παρουσίασης της αντλίας και της λειτουργίας της. Όλα αυτά από εδώ.

Για οικιακά συστήματα παροχής νερού

Η μονάδα διαχείρισης πίεσης Pressure Manager με την αξιοπιστία της Grundfos καλύπτει όλες τις ανάγκες του καταναλωτή όσο απλές ή περίπλοκες και να είναι. Είναι άκρως φιλικό προς τον χρήστη, μπορείτε να το εγκαταστήσετε εύκολα σε οποιοδήποτε μέρος και έχει άψογη προσαρμοστικότητα.

Επίσης στην μεγάλη ποικιλία Brenta Shop έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε σε πολύ προσιτές τιμές υποβρύχιες και φυγοκεντρικές αντλίες πετρελαίου.

Επιλέγοντας τις αντλίες νερού από το Brentashop, εξασφαλίζετε εγγύηση και υποστήριξη από το αρμόδιο τμήμα για οτιδήποτε χρειαστείτε. Η εταιρεία πέρα από την πώληση είναι στη διάθεσή σας και για service. Μηχανικοί και τεχνικοί ελέγχουν και επισκευάζουν πιθανές βλάβες.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε και online την παραγγελία σας στο 2310 559000, καθημερινά 08:00-16:00.

Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Brenta Shop.