Γ Εθνική

Αντωνόπουλος (Νίκη Τραγανού): «Είμαστε μακριά ακόμα από αυτό που θέλουμε!»

Ακούστε το άρθρο

Η Νίκη Τραγανού νίκησε με 1-0 χθες τον Αλφειό στο Επιτάλιο στο πρώτο φιλικό αλλά όπως παραδέχτηκε και ο Σπύρος Αντωνόπουλος, η ομάδα του θέλει ακόμα δουλειά προκειμένου να φανεί όπως ο ίδιος θέλει με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Γαστουναίος τεχνικός των Πρωταθλητών Ηλείας τόνισε:

«Ήταν ένα παιχνίδι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα. Δώσαμε χρόνο σε όλα τα παιδιά που είναι στη διάθεσή μας. Βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη προπονητική εβδομάδα . Δεν μπορώ να πω κάτι για το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού , είναι σίγουρο όμως ότι είμαστε πολύ μακριά από αυτό που απαιτούν οι συνθήκες του πρωταθλήματος. Για μένα είναι σημαντική η διάθεση που δείχνουν καθημερινά τα παιδιά και αυτό πάντα αποδίδει! Είναι δεδομένο ότι το ρόστερ θα ενισχυθεί . Προσπαθούμε να επιλέξουμε παιδιά που θα έχουν τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε ως ομάδα και αυτό θέλει το χρόνο του!»

Στο προχθεσινό τεστ δεν αγωνίστηκαν οι Κ. Κολοτούρος, Βουρτσάνης και Καλογερόπουλος λόγω μικροπροβλήματων τραυματισμού. Η συνέχεια περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις όλη την εβδομάδα, ενώ λόγω της διαφαινόμενης μετάθεσης του Σούπερ Καπ για αργότερα, που ήταν προγραμματισμένος για τις 25-8-18, θα προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι για την ημέρα αυτή.

Όλη η επικαιρότητα