Άντζελα Δημητρίου! «Ο Πύργος και η Ηλεία από τους αγαπημένους μου προορισμούς στην Ελλάδα!» – Live απόψε στο Premiera

Η «Λαίδη» του Ελληνικού λαϊκού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου, θα βρίσκεται απόψε στο «Premiera» για να προσφέρει ξεχωριστές στιγμές στους φανατικούς φίλους της…

«Ποια Θυσία», «Φωτιά στα Σαββατόβραδα», «Εσύ τι λες;», «Ουρανέ», «Στάσου που πας», «Καμάρωσε», «Σε νίκησα ζωή», «Δεν είναι μια κουβέντα η αγάπη», «Φτάνει», «Με καις» και πάρα πολλές ακόμα επιτυχίες της Άντζελας Δημητρίου θα «ντύσουν» την βραδιά, ανασύροντας μνήμες και δημιουργώντας ταυτόχρονα την ατμόσφαιρα για μια αξέχαστη βραδιά… 24 ώρες πριν την εμφάνιση της στο «Premiera» επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με την δημοφιλή τραγουδίστρια που τόνισε την χαρά της για την αποψινή παρουσία της στην περιοχή μας…

Το βράδυ του Σαββάτου θα βρίσκεστε στον Πύργο για μια μοναδική εμφάνιση στο «Ρremiera»…

Mοναδική εμφάνιση πραγματικά! Άλλωστε ο Πύργος και η Ηλεία είναι από τους αγαπημένους μου προορισμούς στην Ελλάδα αφού όποτε έχω εμφανιστεί στην περιοχή σας έχω φύγει πάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις! Η αποδοχή και η αγάπη που μου έχει δείξει το κοινό ήταν τεράστια! Έρχομαι λοιπόν με πολύ καλή διάθεση προκειμένου να στηρίξω την πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται στο «Premiera»!

Δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή μου να εμφανιστώ στο συγκεκριμένο χώρο αφού οι υπεύθυνοι (σ.σ. Γιάννης Κατέβας και Γιάννης Πλεμμένος) κάνουν μια πολύ σοβαρή προσπάθεια να προσφέρουν ποιοτική διασκέδαση και η συνεργασία μου μαζί τους είναι άψογη. Σε αυτή την προσπάθεια τους θέλω να συμβάλλω κι εγώ με την εμφάνιση μου το βράδυ του Σαββάτου.

Ποια είναι η υπόσχεση που δίνετε στον κόσμο που θα έρθει να σας δει στο «Premiera»;

Ότι θα είναι μια βραδιά που θα περάσουμε πολύ ωραία! Θα τραγουδήσουμε μαζί όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια με πολύ κέφι. Το χρειαζόμαστε αυτό κι εγώ θα είμαι εκεί για να νιώσουμε όμορφα, να διασκεδάσουμε μαζί, να τα πούμε από κοντά! Σας περιμένω!

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας απόψε στο «Premiera» επικοινωνήστε στο 6951006470.