Ποδόσφαιρο

ΑΟ Μακρίσια-Εθνικός Γερακίου: Πρώτος βαθμός…και πρώτη «γκέλα»!

Ακούστε το άρθρο

Βαθμούς  και εντυπώσεις μοιράστηκαν στα  Μακρίσια το απόγευμα της  περασμένης Κυριακής, ο άλλοτε πανίσχυρος εκεί Α.Ο.Μ. και ο πολύ δυνατός φέτος Εθνικός Γερακίου, που σημειωτέον για αυτόν ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών.

Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, που πήραν τον πρώτο τους βαθμό, με την ελπίδα  να ανακάμψουν! Βέβαια ο φετινός Α.Ο.Μ.  δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα  της Α1 κατηγορίας η οποία  και «διαλύθηκε», καθώς αγωνίζεται μόνο ο Παντ. Διονυσόπουλος, και ο Α.Ο.Μ. συγχωνεύτηκε με την Αναγέννηση Μακρισίων , παίζοντας στην Α2! Πάντως  στο Κυριακάτικο ματς οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5΄με τον Ηλ. Νικολόπουλο, για να  ισοφαρίσει στο 24΄ο Γ. Παπαδόπουλος για το Γεράκι! Που πήρε κεφάλι στο σκορ στο 61΄με  τον Ι. Χατζηνικολάου, το οποίο όμως δεν μπόρεσε  να κρατήσει, καθώς στο 77΄ ο νεοεισελθών Αλεξανδρόπουλος, διαμόρφωσε το τελικό  2 – 2!

Α.Ο. ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ: Πλατανίτης, Πανούτσος, Κατσίπουρδας, Διονυσόπουλος, Κουτσογιαννόπουλος, Καρέτσος, Κριαράς, Σπυρόπουλος(40΄Σταμόπουλος), Τσαρεσιώτης(60΄Αλεξανδρόπουλος), Νικολόπουλος Ηλ.(89΄ Θεοχαρόπουλος), Παρασκευάς(72΄Παναγόπουλος).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΕΡΑΚΙΟΥ:  Γαλανόπουλος, Πέπα – Αουρέλ, Γιούτσος, Δημητρόπουλος, Ξενόφος, Μαρκόπουλος Στ., Αναγνωστόπουλος (46΄Χατζηνικολάου Ι.), Τσεριώνης(77΄ Στασινόπουλος), Κούντουρας Χρ.(89΄Τσουραπάς), Τσίγγανος, Παπαδόπουλος .

Όλη η επικαιρότητα