ΕΠΣ Ηλείας

ΑΟ ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ 4-0: Παρέμεινε μέσα στον στόχο για 4αδα

Ακούστε το άρθρο

«Παράσταση» για ένα ρόλο ήταν το παιχνίδι του ΑΟ Μακρισίων με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, όπου οι παίκτες του Φώντα Μοσχογιάννη νίκησαν με 4-0.

Μετά από αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι έφτασαν στους 50 βαθμούς και παραμένουν στην διεκδίκηση της εισόδου στην πρώτη τετράδα για να συμμετάσχουν στα πλει οφ του πρωταθλήματος.

Όλα αυτά 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ με τον Γκουβέρο στο 17’ με μακρινό σουτ.

Αυτό ήταν και το σκορ του α’ μέρους, με τους παίκτες του ΑΟΜ να είναι καταιγιστικοί στο β’ μέρος, όπου και έκαναν το 2-0 στο 55’ με σουτ του Πετρόπουλου, για να πάρει … σειρά ο Μπάρκας που σκόραρε στο 63’ και στο 69’, γράφοντας το τελικό σκορ. Και τα δυο τέρματα του Μπάρκα προήρθαν από ασίστ του Σταματελάτου.

ΑΟ ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ : Τσάμπρας, Ηλιόπουλος (70’ Βλαχόπουλος), Μπακόπουλος, Καββαθάς, Τσίτσος, Μπαλαούρας, Χατζηαράπης (61’ Κακολύρης), Σταματελάτος, Μπάρκας, Πετρόπουλος (69’ Μπατζάκας), Γκουβέρος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ : Άλλα, Λαμπρόπουλος, Ρουμελιώτης (69΄Ασημακόπουλος), Αλεξανδρόπουλος Φ., Σπηλιωτόπουλος, Χριστόπουλος, Ρηγόπουλος, Σωτηρόπουλος (60’ Δρές),  Έλιοτ, Κουρούβανης, Μπενάλντο

Όλη η επικαιρότητα