Αθλητισμός

ΑΟΛΑΠ: Με 9 αθλητές στο Rally Sprint Καλαμάτας

Ακούστε το άρθρο

Με την έλευση του Σεπτεμβρίου ξεκινούν και πάλι οι αγωνιστικές δραστηριότητες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Έτσι το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου η ΑΛΑΚ Μεσσηνίας διοργανώνει το Rally Sprint Καλαμάτας, για τον 3ο γύρο του φετινού Κυπέλλου Χώματος.

Δυναμική παρουσία στον αγώνα θα δώσει η ΑΟΛΑΠ, που ποτέ δεν λείπει από τις μεγάλες αγωνιστικές δραστηριότητες της χώρας μας.

Στη «μάχη» λοιπόν του Rally Sprint Καλαμάτας θα δώσουν το παρών 9 αθλητές της ΑΟΛΑΠ, ενώ συνολικά έχουμε 32 συμμετοχές.

Οι συμμετοχές της ΑΟΛΑΠ στον αγώνα της Καλαμάτας είναι οι εξής :

*** Το πλήρωμα των Λαϊνόπουλου Στέλιου – Παπαδόπουλου Αναστάσιου με το γνωστό Subaru Impreza της κατηγορίας C2/A8, σε νέα χρώματα και το νούμερο 3.

*** Ο Αγγελόπουλος Αντώνης με συνοδηγό τον Τσαπέκη Δημήτρη του ΑΣΜΑ Ηλείας, με ανανεωμένο το Toyota Yaris της κατηγορίας C6/A5 σε όλους τους τομείς και το νούμερο 20.

*** Οι Πανούτσος Παναγιώτης – Αλεξανδρόπουλος Φώτης, με το Toyota Yaris (φωτο) επίσης ανανεωμένοι, στη κατηγορία C6/A5 και το νούμερο 21.

*** Οι Καραγκούνης Ηλίας-Κωνσταντόπουλος Φώτης, με Toyota Starlet της C6/A5 και το νούμερο 27, με τον νεαρό οδηγό μας να μαζεύει εμπειρίες και να τις αξιοποιεί αγώνα με τον αγώνα,

*** Ο Λυμπερόπουλος Χρήστος, συνοδηγός του Μαχαίρα Κωνσταντίνου της ΛΑ Σπάρτης, με Citroen Saxo της κατηγορίας C5/A6 και με το νούμερο 14.

*** Και συνοδηγός αυτή τη φορά ο Παπανικολάου Ίαν, με τον Ιωάννη Βορριά της ΑΛΑΜΜ και το θηριώδες Mitsubishi Pajero στη κατηγορία TZ1 με το νούμερο 31.

Η ΑΟΛΑΠ εύχεται καλή δύναμη στην διοργανώτρια Λέσχη, ΑΛΑΚ Μεσσηνίας και καλό τερματισμό και επιτυχία στους αθλητές της και σε όλα τα αγωνιζόμενα πληρώματα.

Όλη η επικαιρότητα