Ηλεία Πολιτική

Απάντηση Δ. Γεωργόπουλου στον δήμαρχο Πηνειού

Ακούστε το άρθρο

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Πηνειού κ. Διονύσης Γεωργόπουλος απέστειλε απαντητική επιστολή προς τον δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο. Στη επιστολή του αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:  «Είναι λυπηρό από την πλευρά σας ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε την επιστολή μου αλλά και την σοβαρότητα που επιδεικνύεται στην πρωτόγνωρη κρίση που βιώνουμε.

Όχι μόνο  σας ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ αλλά σας έθεσα και ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ που έχουν ανακύψει λόγω των επιπτώσεων και συνεπειών του Κορωνοϊού COVID-19.

Αντιλαμβάνομαι ότι σας έπιασα σε λήθαργο και εσάς και τους συνεργάτες σας.

Έχετε απωλέσει πολύτιμο χρόνο για να προβείτε σε ενημέρωση των Επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας.

Απλά προσπαθείτε να κερδίσετε χρόνο προκειμένου να υλοποιήσετε όλα όσα σας επισημάνθηκαν με την επιστολή μου.

Γνωρίζω πολύ καλά τις διατάξεις περί συνεδριάσεων Δημοτικών Συμβουλίων γιατί όπως είναι γνωστό έχω κολλήσει πολλών ετών ένσημα στην Αυτοδιοίκηση α΄ Βαθμού και στο να  εργάζομαι για να βοηθώ την τοπική κοινωνία και ειδικότερα τους συνδημότες που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη». Στην συνέχεια της επιστολής του ο κ. Γεωργόπουλος επαναλαμβάνει τις προτάσεις του.

Όλη η επικαιρότητα