Εκλογές Ηλεία Πολιτική

Απάντηση Κ. Αλεξανδρόπουλου σε Ν. Χαραλαμπόπουλο: «Είσαι ένα θλιβερό φερέφωνο σε εντεταλμένη υπηρεσία»

Ακούστε το άρθρο

Κε Χαραλαμπόπουλε δεν έχετε το σθένος να πείτε την αλήθεια, ότι ένα τέταρτο μετά από τη λήξη της συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου και από την έξοδο του Προέδρου του Δ.Σ από την αίθουσα, πλησιάσατε στις θέσεις της αντιπολίτευσης και χρησιμοποιήσατε λέξεις ανεπίτρεπτες, υβριστικές και υβριστικές για να μου πείτε ότι δεν σας αρέσει η αντιπολίτευση που σας κάνουμε γιατί βεβαίως, δεν σας εξυπηρετεί…

Σας απάντησα στο ύφος που εσείς επιλέξατε για να αντιληφθείτε εσείς και «η παρεούλα σας» που κάνει πάρτι όλα αυτά τα χρόνια πάνω στο Δήμο ότι η αντιπολίτευση σας βάζει πάντα «στη θέση που σας αξίζει».
Από την έκταση που δώσατε στο θέμα είναι φανερό ότι προκαλέσατε σκόπιμα ένταση για να έχετε και εσείς να πείτε κάτι σε βάρος μου, Προσπαθείτε να παραστήσετε το θύμα…
Για να τελειώνουμε λοιπόν, κύριε τρίτε δήμαρχε, κατά σειρά προτεραιότητας, που μπήκατε στο δημοτικό συμβούλιο ως αναπληρωματικός αλλά πληρείται τα κατάλληλα εχέγγυα του!!!. Σας ενοχλεί, γιατί αντί δουλείας, φόβου και πλήρους υποταγής στα οποία έχετε συνηθίσει εμείς αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε με το κεφάλι ψηλά για το καλό του τόπου μας και κάνουμε το καθήκον μας αποκαλύπτοντας κάθε ημέρα τις απάτες, τις παραβάσεις καθήκοντος, τις μίζες όπως π.χ. από το απορριμματοφόρο, το κλεμμένο τζιπ που χρόνια οδηγούσε καμαρωτός ο ηγέτης σας… στερώντας το από την οικογένεια τίμιου επαγγελματία της Πάτρας, τους δρόμους μιας χρήσης που δεν αντέχουν στην πρώτη κακοκαιρία, τα χρήματα που χάσατε λόγω ανικανότητας να κατασκευάσετε το βιολογικό σταθμό, τις μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης, όπως τα 2.500 στρέμματα που χάσατε για την ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου που θα άλλαζε όλη τη Δυτική Πελοπόννησο, την πλήρη εγκατάλειψη του Καϊάφα, το κατεστραμμένο Παρά θιν αλός που είναι το σύμβολο της παρακμής που φέρατε στον τόπο, στο σημείο μηδέν .
Τολμάτε να βρίζετε και προσπαθείτε να δώσετε μαθήματα ευπρέπειας σε ανθρώπους έντιμους, εσείς και η ομαδούλα σας που είστε συνεργοί και θαυμαστές ανθρώπου καταδικασμένου πολλάκις τελεσίδικα και αμετάκλητα για ατιμωτικά αδικήματα.
Αυτά είναι τα πρότυπά σας και σας χαρακτηρίζουν.
Τα πρότυπα αυτά ΕΜΕΙΣ και ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΜΑΣ που είναι πάρα πολλοί και γίνονται ακόμα περισσότεροι, και πολύ αποφασισμένοι τα αρνούμαστε και τα πολεμάμε γιατί δεν είναι κατάλληλα πρότυπα για τα παιδιά μας και την κοινωνία του Δήμου Ζαχάρως.
Στις εκλογές που έρχονται σύντομα, οι δημότες μας που έχουν κρίση και το αίσθημα της επιβίωσης θα ορθώσουν το ανάστημά τους και θα σας κόψουν το δρόμο που έχετε ανοίξει και οδηγεί τον τόπο στην καταστροφή.
Θα κλείσει για πάντα η χειρότερη περίοδος που έζησε η κοινωνία μας.
Θα σας στείλουν ντροπιασμένους στα σπίτια σας για να μην κάνετε περισσότερο κακό στον τόπο, γιααυτό λοιπόν συγκρατήσου και μην κατηγορείς, μην συκοφαντείς και μην σπέρνεις διχόνοια.
Σεβάσου τουλάχιστον τους δημότες μας».
Αγωνιστήκαμε ως αντιπολίτευση και θα αγωνιστούμε με την ψυχή μας ως δημοτική αρχή ,για να ξαναδώσουμε πνοή και ελπίδα στον τόπο μας. ,
Είμαστε αποφασισμένοι και θα διώξουμε τη λαίλαπα που μαστίζει χρόνια τον τόπο.
Το ποτάμι δεν γυρνά πίσω. Στις εκλογές που έρχονται
σύντομα, οι δημότες μας που έχουν κρίση και το αίσθημα της επιβίωσης θα ορθώσουν το ανάστημά τους και θα σας κόψουν το δρόμο που έχετε ανοίξει και οδηγεί τον τόπο στην καταστροφή. Θα κλείσει για πάντα η χειρότερη περίοδος που έζησε η κοινωνία μας.
Θα σας στείλουν ντροπιασμένους στα σπίτια σας για να μην
κάνετε περισσότερο κακό στον τόπο μας.

Η αντιπαράθεση μου μαζί σας θα είναι από δω και στο εξής επί της ουσίας και φυσικά δεν θα σας ακολουθήσω στις προκλήσεις που κάνετε για να αποφύγετε την πραγματικότητα.
Η Μείζονα αντιπολίτευση δεν γυρίζει πίσω, αλλά κοιτάει μπροστά, με τρόπο διαφανή και αναπτυξιακό.

Κώστας Ι. Αλεξανδρόπουλος 
Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης 
Δήμου Ζαχάρως

Όλη η επικαιρότητα