Απαρηγόρητος ο Ντίνος Καλαμπάκος – Τι είπε στη συνέντευξη τύπου

Ο Ντίνος Καλαμπάκος ανέλαβε την ευθύνη για τον υποβιβασμό του Κοροίβου, τόνισε χαρακτηριστικά ότι είναι «ο μοναδικός ηλίθιος που υπάρχει στην Αμαλιάδα», ενώ απάντησε και σε ερώτηση για την πιθανότητα κάποιος από την ομάδα του να ήταν στημένος.

Κόροιβος – Τρίκαλα 82-85: Αυτοκτόνησε… και υποβιβάστηκε στην Α2

Οι δηλώσεις του

«Η πόλη αυτή είχε περιβάλλει με αγάπη και στήριξη τον Κόροιβο Αμαλιάδας, δυστυχώς τους απογοητεύσαμε. Και την διοίκηση που μάτωσε τέσσερα χρόνια να τον κρατήσει στην Α1 και τους συνεργάτες μου που δεν μπόρεσα να τους εξασφαλίσω ένα καλύτερο μέλλον. Συγγνώμη από όλους αυτούς. Ήμουν ηλίθιος που δεν κατάφερα να τους πείσω ότι η ομάδα παίζει την ζωή της την τελευταία αγωνιστική. Είναι το πιο ηλίθιο πράγμα να νομίζουμε ότι τελείωσε η δουλειά. Είμαι ο μοναδικός ηλίθιος που υπάρχει στην Αμαλιάδα.

Δεν θέλω να πιστεύω ότι ‘τρυπηθήκαμε’. Αν είναι Έλληνας παίκτης δεν θα ξαναβρεί δουλειά ποτέ, με τους Αμερικανούς δεν έχω σχέση. Αν είναι Έλληνας ύποπτος θα τον βρω και θα τον σκίσω. Δεν θα ξαναβρεί δουλειά. Σαράντα λεπτά όλα τα πράγματα στο παιχνίδι ήταν ανώμαλα. Πάλι εγώ φταίω που δεν το κατάλαβα και πήρα μία πόλη μαζί μου. Αυτοί καταστράφηκαν, είχαν άλλα όνειρα και όραμα, για την ζωή τους. Ζητώ συγγνώμη από όλους, κανείς δεν άξιζε αυτό το τέλος, φταίω μόνο εγώ».