Κόσμος

Απίστευτο: Κρυβόταν 10 χρόνια στο δάσος για να «σωθεί» από τη γυναίκα του!

Ακούστε το άρθρο

Ένας Βρετανός κηπουρός το έσκασε από το σπίτι του και πήρε τα… βουνά για έναν και μόνο λόγο! Ποιον; Για να γλιτώσει από τη γυναίκα του!

Ο λόγος για τον 62χρονο Malcolm Applegate ο οποίος πέρασε πολύ καιρό στην ερημιά, ώσπου βρήκε ένα απομονωμένο γηροκομείο για να ζήσει εκεί το υπόλοιπο διάστημα της ζωής του δουλεύοντας, μάλιστα, ως κηπουρός.

Ο άνδρας εργαζόταν πολλές ώρες και η συμπεριφορά της συζύγου γινόταν όλο και πιο πιεστική με αποτέλεσμα να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να τα αφήσει όλα πίσω του.  Βρήκε, λοιπόν, σπίτι σε ένα καταφύγιο αστέγων του νότιου Λονδίνου προσπαθώντας να ξαναρχίσει τη ζωή του.

«Όσο περισσότερη δουλειά είχα, τόσο πιο πολύ εξαγριωνόταν η σύζυγος. Δεν της άρεσε να περνάω μεγάλα διαστήματα μακριά από το σπίτι.Έπειτα από ένα μακρό διάστημα που προσπαθούσα να σώσω τη σχέση μας, αποφάσισα να φύγω για τα καλά. Χωρίς να πω λέξη σε κανέναν, ούτε στην οικογένειά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα. Και ήμουν αγνοούμενος για 10 χρόνια».» είπε χαρακτηριστικά.

Πλέον, ζούσε στα δάση ως απόκληρος, μέχρι τη στιγμή που έπιασε δουλειά στο γηροκομείο, όπου και παρέμενε όλη μέρα και όλη νύχτα.

Ακόμα και τώρα που πλέον, επανενενώθηκε με την οικογένειά του συναντώντας την αδερφή του για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία, τη σύζυγό του δεν την αναζήτησε καν…

Πηγή gargalianoionline.gr

Όλη η επικαιρότητα