WEB tv Ποδόσφαιρο

Απίστευτο ξύλο σε αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών – «Θα με σκότωναν» [ΒΙΝΤΕΟ]

Ακούστε το άρθρο

Το απίστευτης βιαιότητας περιστατικό έγινε στον αγώνα μεταξύ της Ουνιβερσιτάριο και της Λιμπερτάδ για την “Liga Cordobesa”. Όλα άρχισαν όταν ο διαιτητής είδε το αντιαθλητικό φάουλ (σ.σ. σχεδόν έδωσε στην αντίπαλο της μπουνιά στο πρόσωπο) μιας παίκτριας της Λιμπερτάδ, αποβάλλοντας της από το ματς.

Ακολούθησαν οι έντονες διαμαρτυρίες της παίκτρια, κατά την έξοδο της από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και η λογομαχία της με την εξέδρα, κάτι που έκανε και ο προπονητής της.

Στη συνέχεια είχαμε τον… κακό χαμό. Μια παίκτρια της Ουνιβερσιτάριο πήγε να ζητήσει… τα ρέστα από τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας και τότε μαζεύτηκαν όλες οι παίκτριες δίπλα από το συρμάτινο διαχωριστικό και πλακώθηκαν στο ξύλο.

Μπουνιές, κλωτσιές… ακόμα και στο κεφάλι, με τον διαιτητή να μένει αμέτοχος και να παρακολουθεί. Η ένταση εκτονώθηκε μετά από λίγο, αλλά άφησε τρεις παίκτριες της Ουνιβερσιτάριο άσχημα τραυματισμένες.

“Με χτύπησαν στο κεφάλι. Πήγαν να με σκοτώσουν” δήλωσε στο “Cadena3” μια από τις παίκτριες που βρέθηκαν στο νοσοκομείο μετά το βίαιο περιστατικό.


ΠΗΓΗ: newsit

Όλη η επικαιρότητα