Περίεργα

Απίστευτο: Δεν της πρόσφερε λουλούδια και… του έκοψε τους όρχεις!

or.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η 40χρονη είπε ότι άξιζε αυτό που έπαθε ο άντρας της

Έξαλλη έγινε η 40χρονη Marinela Benea με τον 39χρονο σύζυγό της Ionel Popa, καθώς την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας δεν της προσέφερε λουλούδια και αρνήθηκε να τη βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού.

 

Η 40χρονη εξοργίστηκε τόσο με τον σύζυγό της που του έκοψε τους όρχεις με το χέρι της. Η Benea είπε πως ο άντρας της άξιζε αυτό που έπαθε.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή.

«O Ionel έπινε κρασί και γύρισε σπίτι μεθυσμένος. Όταν είναι μεθυσμένος αλλάζει. Το πρωί τράβηξα τις κουρτίνες και του είπα να βγει έξω και να κάνει καμιά δουλειά ή τουλάχιστον να με βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού αλλά άρχισε να φωνάζει πως δεν δικαιούμαι να του δίνω εντολές. Του είπα ότι δεν είναι άντρας και άρπαξα τους όρχεις του. Δεν ήταν δικό μου λάθος που τραβήχτηκε και συνέβη αυτό. Σκέφτηκα ότι με λίγο πάγο θα λυνόταν το πρόβλημα αλλά επέμεινε να καλέσουμε ασθενοφόρο», είπε η 40χρονη.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο 15 χρόνια και έχει έναν γιο.

http://www.newsbomb.gr

Όλη η επικαιρότητα