Ελλάδα

Απίστευτο τροχαίο με σχολικό στη Ν.Ιωνία!

sholiko.jpg
Ακούστε το άρθρο

O οδηγός του σχολικού λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος στη Ν.Ιωνία, έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια “καρφώθηκε”πάνω σε μάντρα σπιτιού την οποία ξήλωσε. Τρία παιδάκια ηλικίας 4 και 5 ετών τραυματίστηκαν ελαφρά.

Το απίστευτο τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 9.30 το πρωί στην οδό Μακεδονομάχων 13 στη Νέα Ιωνία και τα παιδάκια που επέβαιναν στο σχολικό είχαν άγιο.

Ο οδηγός του σχολικού ο οποίος ισχυρίζεται πως έκανε ελιγμό για να αποφύγει ένα μηχανάκι, έσκασε πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια σύρθηκε πάνω στο πεζοδρόμιο και κατέληξε πάνω στη μάντρα ενός σπιτιού την οποία ξήλωσε.

Οπως δήλωσε στο Newsit  η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, Ελευθερία Ραγκούση, “αρχικά νόμιζα οτι κάτι έγινε με τη σκουπιδιάρα γιατί ο θόρυβος ηταν δυνατός. Βγήκα από το σπίτι και είδα το σχολικό στην αυλή μας και το αυτοκίνητο του γιου μου κατεστραμμένο. Τα παιδάκια φώναζαν αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένα σοβαρά. Τα πηραν και τα πηγαν στο νοσοκομείο”.

Τα 5 παιδιά που επέβαιναν στο σχολικό, ηλικίας 4 και 5 ετών του ιδιωτικού νηπιαγωγείου, μεταφέρθηκαν στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Μητέρα για εξετάσεις. Μόνο 3 παιδιά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έφεραν ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων ο νεαρός οδηγός του σχολικού, φώναζε διαρκώς “συγγνώμη λάθος, συγγνώμη λάθος”. Σε κάθε περίπτωση τα παιδιά είχαν άγιο. Εευτυχώς δε βάδιζε κανένας πολίτης εκείνη την ώρα στο πεζοδρόμιο και δεν τραυματίστηκε κανένας σοβαρά.

πηγή:newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα