ΕΠΣ Ηλείας

ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ – ΑΕ ΠΗΝΕΙΑΣ 3-2: Μεγάλη νίκη σε αγώνα «φωτιά»

Ακούστε το άρθρο

Μια μεγάλη νίκη πέτυχε χθες ο ΑΠΟ Κουρτεσίου με σκορ 3-2 επί της ΑΕ Πηνείας. Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι, με τις δυο ομάδες να διεκδικούν με πάθος τη νίκη, η οποία τελικά χαμογέλασε στους γηπεδούχους.

Η ομάδα της Πηνείας ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 30’ με τον Χριστόπουλο, ενώ ο ΑΠΟΚ ισοφάρισε στο 32’ με τον Σωτηρόπουλο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και πάλι στο 40’ με τον Κανδυλιώτη, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εκ νέου στο 44’ με πέναλτι του Κωστόπουλου.

Τη νίκη στην ομάδα του έδωσε ο Κουλούρης στο 70’, ενώ η ομάδα της Πηνείας έχασε πέναλτι στο 90’ με τον Κ. Λιακόπουλο, όπου την εκτέλεση του απέκρουσε ο Ψυχογιός.

Οι νικητές ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες, αφού αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη ο Δ. Κουργιαλάς και ο Κουρλός.

ΑΠΟΚ: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Σωτηρόπουλος Ι., Δημητρουλόπουλος, Κόστα, Λυκουργιώτης , Κωστόπουλος Αν., Κουρλός, Κουλούρης (74’ Καπώνης Α.), Καπώνης Κ., Σωτηρόπουλος Γερ. (50’ Κουργιαλάς Σ.)

ΑΕ ΠΗΝΕΙΑΣ: Ματλής, Αργυρόπουλος, Λιακόπουλος Κ., Κανδυλιώτης, Βλασόπουλος, Παρασκευόπουλος Β., Χριστακόπουλος, Χριστόπουλος (65’ Γαλάνης), Κουτσόπουλος (70’ Λιακόπουλος Δ.), Μίχα (80’ Παρασκευόπουλος Ι.), Ρούγκο

*** Η ομάδα της Πηνείας διαμαρτύρεται για το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε το Κουρτέσι.

Όλη η επικαιρότητα