ΕΠΣ Ηλείας

ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ – ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ 0-3: Επιστροφή στις νίκες στην… επιστροφή Αντωνόπουλου

Ακούστε το άρθρο

Mε τρίποντο συνδύασε η Νίκη Τραγανού το ντεμπούτο του Σπύρου Αντωνόπουλου στον πάγκος της, καθώς οι πρωτοπόροι της Α1 πέρασαν με 3-0 από το Κουρτέσι έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γεωργιόπουλο που πέτυχε δυο γκολ. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 25’ με μακρινό σουτ ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης σημείωσε με πλασέ το 0-2. Το 0-3 που ήταν σκορ ημιχρόνου αλλά και τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 40’ με νέο όμορφο σουτ ο Μπράβος. Στην επανάληψη, το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και η Νίκη διατήρησε την διαφορά ασφαλείας (+6) από τον δεύτερο Ξενοφώντα Κρεστένων.

Οι συνθέσεις

ΑΠΟΚ: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Γ. Σωτηρόπουλος, Κόστα, Π. Κωστόπουλος, Λυκουργιώτης (70΄ λ.τρ. Δ. Κουργιαλάς), Κουρλός (75΄ Αλ. Α. Καπώνης), Δημητρουλόπουλος, Κουλούρης (80΄ Κόσκορης), Κ. Καπώνης, Αλ. Καπώνης (60΄ Α. Κωστόπουλος)

ΝΙΚΗ: Αντωνόπουλος, Χ. Κολοτούρος, Κ. Κολοτούρος, Μπαρδούσης, Γαργαρώνης, Δούλος (60΄ Στ. Κολοτούρος), Μπράβος (65΄ Κασσιανός), Παρασκευόπουλος, Ν. Κολοτούρος (46΄ Καλογερόπουλος), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (46΄ Βουρτσάνης)

Όλη η επικαιρότητα