ΕΠΣ Ηλείας

ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ – ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ 1-0: Νίκη παραμονής ο ΑΠΟΚ, νέο «χαστούκι» ο Ξενοφών!

Ακούστε το άρθρο

Νέο «χαστούκι» δέχθηκε το Σάββατο ο Ξενοφών Κρεστένων αφού μετά τη χαμένη ένσταση και το -6, γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από τον κακό του «δαίμονα» τουλάχιστον εκτός έδρας ΑΠΟ Κουρτεσίου που με τη σειρά του μετά τη μεγάλη αυτή νίκη αγκαλιάζει επί της ουσία την παραμονή του στην Α1! Στο 12’ ο Μπακατσέλος σημάδεψε το δοκάρι του Ψυχογιού και τρία λεπτά αργότερα ο Α. Κωστόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έβαλε μπροστά στο σκορ στους γηπεδούχους. Στο 20’ ο Ντ. Καπώνης απέτυχε να δώσει αέρα δυο τερμάτων στον ΑΠΟΚ και στο 30’ ο Ψυχογιός νίκησε τον Παναγόπουλο, κάτι που επανέλαβε και στο 44’. Στην επανάληψη, η ομάδα του Ντ. Παναγιωτακόπουλου πίεσε για την ισοφάριση ωστόσο δεν τα κατάφερε, αφού στο 90’ το δοκάρι στέρησε από τον Αναμουρλίδη το 1-1.

Οι συνθέσεις

ΑΠΟΚ: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Ι. Σωτηρόπουλος , Δημητρουλόπουλος, Π. Κωστόπουλος(65’ λ.τ. Αλ. Καπώνης), Κόστα, Α. Κωστόπουλος, Κουρλός(90’ Αλ.Α. Καπώνης),Κουλούρης, Κ. Καπώνης(91’ Κουργιαλάς), Ντούγκας(80’ Μ. Σωτηρόπουλος)

ΞΕΝΟΦΩΝ: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Δημάκης, Αλεξόπουλος(80’ Μιχαλόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Π. Κουτσογιαννάκης, Παναγόπουλος, Μιλοσέσκι, Μπακατσέλος(85’ Σκαλτσάς)

Όλη η επικαιρότητα