Προγνωστικά

Από τα γκολ των Ρώσων, στην υπεροχή των Σαουδάραβων

Ακούστε το άρθρο

Πρώτη μέρα την βδομάδας σήμερα και το κουπόνι του στοιχήματος περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες επιλογές για όλα τα γούστα σε Ρωσία και Αραβία…

 

ΑχμάτΓκρόζνι–Όρενμπουργκ

Πέφτει η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Ρωσίας με μια μονομαχία μικρομεσαίου βεληνεκούς. Η Αχμάτ υποδέχεται στο Γκρόζνι την Όρενμπουργκ και επιθυμεί να ρεφάρει μετά τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες. Η τελευταία ήρθε στο Καζάν από την Ρουμπίν με 1-0, σε ένα ματς που φανέρωσε τις πολλές χτυπητές αδυναμίες της ομάδας του ΡασίντΡαχίμοφ. Βέβαια, στην άλλη πλευρά δεν δεσπόζει κάποιο φόβητρο. Η Όρενμπουργκ μπορεί να μην τυχαίνει της καλύτερης εκκίνησης στο πρωτάθλημα, όμως έχει παρουσιάσει θετικά στοιχεία, με αποκορύφωμα το ματς κόντρα στην Ζενίτ, όπου το τελικό 2-0 την αδικεί παράφορα. Η λογική λέει πως δεν θα έχει την ίδια γκίνια και στο σημερινό ματς, καθώς θα κυνηγήσει το γκολ και την νίκη που θα της δώσουν μεγάλη ανάσα. Η αναγκαιότητα του αποτελέσματος για αμφότερες τις πλευρές μας οδηγεί στο over 2.25.

Αλ Νασρ – Αλ Ουάχντα

Ξεκινάει η φάση των νοκ-άουτ στο Ασιατικό ChampionsLeague με την αναμέτρηση δύο… «σεΐχηδων». Η Αλ Νασρ υποδέχεται στο KingFahdInternationalStadium την Αλ Ουάχντα και ευελπιστεί να κάνει το πρώτο βήμα προς την πρόκριση. Η πρωταθλήτρια της Σαουδικής Αραβίας δικαίωσε τις προσδοκίες όλων τουλάχιστον στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ κατάφερε να βρεθεί στους «16» της διοργάνωσης παρά το κάκιστο ξεκίνημα με δύο ήττες στον όμιλο. Αντίπαλος της για μια θέση στα προημιτελικά είναι η Αλ Ουάχντα, που πέρασε εύκολα από την πρώτη φάση, παρά το γεγονός πως στο πρωτάθλημα χρειάστηκε να φτάσει στην τελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχει δείξει καλά στοιχεία όμως η δύναμη του γηπεδούχου θα «μιλήσει», δικαιώνοντας την επιλογή του άσου.

Οι καλύτερες αποδόσεις παίζουν στο bethoven.net

Όλη η επικαιρότητα