Ηλεία

«Από ΤΕΙ… Πανεπιστήμιο στην Αμαλιάδα»

Ακούστε το άρθρο

Ότι κατά την θητεία της κατάφερε να παραδώσει στην τοπική κοινωνία Πανεπιστημιακό Τμήμα, έχοντας παραλάβει ΤΕΙ, αναφέρει χαρακτηριστικά σε χθεσινή της ανακοίνωση η απερχόμενη δημοτική αρχή Ήλιδας, μετά και την ανακοίνωση των βάσεων, όπου όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, φάνηκε και η δυναμική του τμήματος.

Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής: «Ο Δήμος Ήλιδας καλωσορίζει τους 183 εισακτέους φοιτητές του νεοσύστατου τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πατρών, που εδρεύει στη πόλη της Αμαλιάδας.

Παρά τις «Κασσάνδρες» και τους «επαγγελματίες» κινδυνολόγους που προσπάθησαν για μικροπολιτικούς σκοπούς να απαξιώσουν το τμήμα μας και να το χαρακτηρίζουν ως συμπληρωματικό κι έτοιμο για αναστολή λειτουργίας, τελικά η πράξη τους διέψευσε πανηγυρικά.

Όχι μόνο μπήκε στο μηχανογραφικό, αλλά με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής και εν συνεχεία των εισακτέων, φάνηκε και η δυναμική του τμήματος, δείχνοντας από την πρώτη κιόλας χρονιά λειτουργίας του την αναβάθμιση που επιχειρείται.

Ο στόχος επετεύχθη. Εμείς στα πέντε χρόνια της δημοτικής μας αρχής καταφέραμε να παραλάβουμε Τμήμα ΤΕΙ και να παραδώσουμε στην τοπική μας κοινωνία Πανεπιστημιακό Τμήμα, πλήρως αναβαθμισμένο, και γι’ αυτό είμαστε περήφανοι».

Όλη η επικαιρότητα