Γ Εθνική

Αποχωρεί από τον Πανηλειακό ο Λευτέρης Βαρουξής: «Ένα όμορφο ταξίδι 4 χρόνων κάπου εδώ τελειώνει»

Ακούστε το άρθρο

Την απόφαση του να αποχωρήσει – λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων – από την Διοίκηση του Πανηλειακού γνωστοποίησε με ανακοίνωση του ο Λευτέρης Βαρουξής.

Η δήλωση του ενός εκ των ισχυρών –  μέχρι πρότινος – παραγόντων των ερυθρόλευκων αναφέρει:

«Ένα όμορφο ταξίδι τεσσάρων χρόνων κάπου εδώ τελειώνει!
Ο Πανηλειακός για μένα είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα.
Είναι η αγάπη του Πυργιώτη για την πόλη του και του Ηλείου φιλάθλου για το ποδόσφαιρο του Νομού.
Αυτός ήταν και ο λόγος της ενασχόλησης μου με τον σύλλογο.
Μια παρέα 10-20 ανθρώπων προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα και να φέρουμε τον Πανηλειακό εκεί που του αξίζει!
Σε όλη αυτή την διαδρομή κάναμε πολλά σωστά αλλά και κάποια λάθη! Λάθη δεν κάνει άλλωστε μόνος αυτός που δεν προσπαθεί.
Και εμείς, προσπαθήσαμε πολύ προκειμένου ο Πανηλειακός να έχει μια εικόνα αντάξια της μεγάλης ιστορίας του μέσα και έξω από το γήπεδο.
Η αγάπη μου για την ομάδα είναι ανιδιοτελής και όλοι όσοι ήταν κοντά της τα τελευταία χρόνια, γνωρίζουν τι έχω κάνει γι΄ αυτήν χωρίς ποτέ να αναζητήσω προβολή ή οτιδήποτε άλλο.
Κάποιοι μάλιστα, έφτασαν σε σημείο να αναμείξουν την ενασχόληση μου με τον Πανηλειακό και την πολιτική, κάτι το οποίο μέχρι και ο πιο κακοπροαίρετος μπορεί να δει ότι ουδέποτε έγινε!
Μετά από 4 χρόνια όμως, καθημερινής και συνεχής ενασχόλησης με τα θέματα της ομάδας, και λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να συνεχίσω να την υπηρετώ από την θέση που κατείχα.
Ο Πανηλειακός όμως πρέπει και θα συνεχίσει να υπάρχει και χωρίς εμένα!
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλα τα μέλη του «Πυρσού» που ξεκινήσαμε μαζί αυτό το ταξίδι πριν 4 χρόνια αλλά κυρίως αυτούς τους 6 που τρέξαμε την ομάδα την δύσκολη χρονιά που ολοκληρώθηκε.
Χρήστο, Σπύρο, Γιώργο, Χρήστο, Μάριε, Πάνο είμαι περήφανος για όσα καταφέραμε μαζί και για τις στιγμές που περάσαμε με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον Πανηλειακό.
Δηλώνω ότι θα είμαι πάντα εκεί, «παρών» στο Μαρακανά, για να παρακολουθώ τους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας με την δάδα στο στήθος και να στηρίξω με όποιον τρόπο μπορώ αυτούς που θα διοικήσουν τον σύλλογο τα επόμενα χρόνια!

Με εκτίμηση,
Λευτέρης Βαρουξής»

Όλη η επικαιρότητα