ΕΠΣ Ηλείας

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την προσφυγή της Προόδου Σαλμώνης: Ναι μεν αλλά…

Ακούστε το άρθρο

Ανακοινώθηκε χθες από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, η απόφαση για την προσφυγή που είχε κάνει η Πρόοδος Σαλμώνης κατά της τιμωρίας της από την ΕΠΣ Ηλείας.

Η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου μπορεί να έχει αρκετές ερμηνείες, αφού από την μια δεν δέχθηκε την ποινή αποβολής της Προόδου Σαλμώνης από το προσεχές πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας, επειδή δεν έχει συμπληρωθεί το περιθώριο των 30 ημερών ώστε να αποσύρει την προσφυγή του το μέλος της κ. Σταθόπουλος Π., αλλά από την άλλη αποφάσισε την οριστική και αμετάκλητη απαγόρευση ενασχόλησης του κ. Πέτρου Σταθόπουλου με το ποδόσφαιρο, ενώ για το σωματείο ΑΠΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΑΛΜΩΝΗΣ δέχθηκε ότι το σωματείο έχει ευθύνη για την προσφυγή του μέλους του κ. Σταθόπουλου Πέτρου στα πολιτικά δικαστήρια και κατακράτησε την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για την επόμενη μεταγραφική περίοδο (δηλ. απαγορεύονται οι μεταγραφές για το σωματείο την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2018).

Η Ε.Ε/ΕΠΣΗ  με νεότερη απόφασή της πάντως θα αποβάλει το  σωματείο «ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΑΛΜΩΝΗΣ» από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζεται η παράβαση. Δηλαδή αν δεν ανακληθεί η προσφυγή του μέλους της κ. Σταθόπουλου Πέτρου μέσα στο χρονικό όριο που απομένει …

Η δήλωση του κ. Κουλούρη για την απόφαση

«ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ

ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΠΟ

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ &

ΠΡΟΟΔΟΥ ΣΑΛΜΩΝΗΣ

Το διαιτητικό δικαστήριο με την υπ. αρ. 103/26-09-2017 συνεδρίασή του αποφάσισε:

Για τον κ. Σταθόπουλο Π: Την οριστική και αμετάκλητη απαγόρευση ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο.

Για το σωματείο ΑΠΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΑΛΜΩΝΗΣ:

δέχθηκε ότι το σωματείο έχει ευθύνη για την προσφυγή του μέλους του κ. Σταθόπουλου Πέτρου στα πολιτικά δικαστήρια και κατακράτησε την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για την επόμενη μεταγραφική περίοδο (δηλ. απαγορεύονται οι μεταγραφές για το σωματείο την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2018).

Δεν δέχθηκε την αποβολή του σωματείου επειδή δεν έχει  συμπληρωθεί  το περιθώριο των 30 ημερών ώστε να αποσύρει την προσφυγή του το μέλος του κ. Σταθόπουλος Π.

Ως εκ τούτου μετά την λήξη της προθεσμίας επί μη ανάκλησης της προσφυγής η Ε.Ε/ΕΠΣΗ  με νεότερη απόφασή της θα αποβάλει το  σωματείο «ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΑΛΜΩΝΗΣ» από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζεται η παράβαση».

Όλη η επικαιρότητα