Ζώα

Αποκυήματα νοσηρής φαντασίας τα σενάρια για τα αδέσποτα

apokyimata_nosiris_fantasias_ta_senaria_gia_ta_adespota.jpg
Ακούστε το άρθρο

Αποκυήματα φαντασίας νοσηρών εγκεφάλων που υποκρύπτουν οικονομικά συμφέροντα που σχετίζονται με το παράνομο εμπόριο ζώων συντροφιάς φωτογραφίζουν ως διακινητές φρικτών σεναρίων που είδαν το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο για την τύχη ελληνικών αδέσποτων φιλοζωικές οργανώσεις με σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Συγκεκριμένα η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία και αλλα φιλοζωικά σωματεία καταγγέλουν ως μεθοδευμένα δημοσιεύματα για την τύχη των αδέσποτων που με κόπο και προσωπικές θυσίες εθελοντές κατορθώνουν να τους βρουν ένα σπίτι σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σώζοντας τα απο το δρόμο, τη πείνα και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης. Οι φιλοζωικές οργανώσεις αναμένεται να απευθυνθούν στους αρμόδιους υπουργούς και στις εισαγγελικές αρχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση παραμονή εκλογών, άγωστοι κινήθηκαν εναντίον νόμιμων διαδικασιών υιοθεσίας αδέσποτων ζώων. Η ανώνυμη καταγγελία ήταν για συμμετοχή σε «κύκλωμα κτηνοβασίας». Έτσι ξεκίνησε, στα αεροδρόμια όλης της χώρας, μια σειρά αυθαίρετων συλλήψεων των εθελοντών. “Δεν θα ανεχθούμε πλέον τη μεθοδευμένη σπίλωση του ονόματος και της δράσης των φιλοζωικών φορέων”, υπογραμμίζουν. 

Επισυνάπτεται ολόκληρη η ανακοίνωσή τους

Online

Πηγή: www.kathimerini.gr

Όλη η επικαιρότητα